This is Mika

30.10.2013 19:19 2min luku 46

Thoria ja käveleviä kuolleita

Moi

Viikonloppuna mennään tsiigaa Thorin kakkososa tennariin. Leffa sai iltapaskan toimittajalta vain kaksi tähteä, mutta itse olen sen verran fanaattinen Marvelfani, että ihan sama mitä tuo leffa saa joltain kriitikolta pisteitä, se mennään varmuudella katsomaan. Thor oli kuulemma jäyhän oloinen? No mitä hittoa, niinhän sen pitääkin olla. Thor on ukkosen jumala! Mitä muuta siltä voisi odottaakaan kuin jäyhää menoa?

Am I cool or not?

thor

[Spoiler warning]

Walking Dead -sarja on edennyt jo neljänteen kauteensa. Kolme jaksoa on ulkona ja meno on ollut melko kipeetä. Yhä ne tyypit chillailee siellä vankilassa vaikka jos jonkinmoista epidemiaa puskee päälle. Mä diggaan kyllä tuosta sarjasta paljon, mutta jotenkin se koko homman eteneminen on sellaista tervanjuontia. Juoni paikoitellen junnaa ihan sikana paikoillaan vaikka potentiaalia sarjalla olisi ihan minkälaisiin sfääreihin asti. Suoraan sanottuna keittää se vankilamiljöö ja tietyt hahmot sarjassa.

Ainoo henkilö johon oon pikku hiljaa alkanut tykästyä on se Daryl Dixon -jäbä, jolla on se jalkajousi. Aluksi se oli sellainen vittumainen tyyppi, jonka koko ajan toivoi kuolevan. Nyt se itseasiassa on kehityttynyt paljon siistimmäksi hahmoksi ja ehkä moniulotteisemmaksi, pitkälti varmaan sen takia, kun se idiootti Merle-veli vihdoin depas.

Daryl Dixon ja tuima ilme

daryl-dixon

Tosin mä kyllä sairaalla tavalla diggasin siitä Merlestä. Ihan puhdas psykopaatti ja verenhimoinen raakalainen, mutta sillai miehekkäällä tavalla. Toisin ku se ”The Governor” -hahmo, joka oli myös ihan psyko, mutta jotenkin ärsyttävän neitimäisellä tavalla. Tyyppi oli valmis uhraamaan koko kylän ihmiset omien periaatteidensa vuoksi, mutta itki ku pikku lapsi, kun se miekka-lady Michonne tappoi tän Governorin Zombi-tyttären.

Sit tää vanhapappa Hershel on niin ärsyttävä. Porisee koko ajan jotain moraalisaarnaa muille. Helvata, zombit tallustaa maan päällä, herätys!! Unohda moraali ja ryhdy lahtaamaan kaikki tielläsi olevat, elävät tai kuolleet. Se on kill or get killed tuossa skenariossa.

Myös se Hershelin tytär Maggie on ollut jotenkin ärsyttävä sen jälkeen, ku se Governor ”vähän” lähenteli sitä.  Get over it, you live in a Zombie world. Reload your shotgun and kill kill kill!! 😀 Eikä sen boyfriend Glenn ole sen kummemmin osoittanut olevansa hardcore killing machine. Molemmat vain halailee omassa sellissään ja kauhistelee, kun Maggiella on menkat myöhässä. Yhyy yhyy!

Mut joo, ihan sikahyvä sarjahan toi on ku vetoaa näinkin paljon meikäläisen tunteisiin. Mä tosin toivoisin että tohon tulis jotain siistejä superhahmoja, vähän kuten toi Katana-Michonne. Myös olis siistiä, jos toi poppoo lähtis vetää sieltä vankilasta ja sarja olis enemmän road-movie tyyppinen läpileikkaus koko jenkkilästä.

Mitäs muu jengi on tykännyt tästä Walking Dead-sarjasta?

Kommentit (46)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.