This is Mika

11.03.2017 19:03 5min luku 5

Nyt on kaikkea siistiä ja sellaista!

Moro vaan kaikille!

Voe hemmetti, naama on punasena ja iho haisee palaneelle. Tainnu Nyyssölän poika vähän maata auringossa.

Hei tässä on vaikka mitä mielenkiintoista juttua tulilla. Mutta lähdetään ihan ekaksi aivan pirun mahtavaan tarjousdiiliin käsiksi. Moniahan ärsyttää, kun meikä ”aina mainostaa” blogissa tukun tuotteita, mutta mä oikeesti näen sen niin, että mä muistutan ja tuon teille esille hyviä diilejä ja tarjouksia, jotka muutoin saattais mennä ohi. Nytkin on siis aivan mainiot tarjoukset meneillään tukulla.

Superlaadukas isolaatti Whey-100 on loisteliaassa diilissä, eli vain 20€ per kilo. Isolaatit on yleensä erittäin hinnakkaita koska niiden valmistaminen on huomattavasi kalliimpaa kuin konsentraatin ja niissä on luonnollisesti korkeampi proteiinipitoisuus. Isolaatti myös imeytyy todella paljon nopeammin ja antaa siinä sinulle etua huomattavasti, kun haluat katkaista katabolisen tilan esim treenin jälkeen. Suosittelen todella tätä tuotetta. Klikkaa kuvaa ja pääset tilaamaan tuon isolaatin erittäin edulliseen hintaan!

Okei, hei sitten takas lomafiiliksiin. Fuertessa siis ollaan oltu ja oli siellä kyllä aivan mahtavat kelit, Tuli pääasiallisesti maattu aaltaiden äärellä aurigossa, uitua (eli varvastanssittua) altailla, juotua olutta, otettua aurikoa, shoppailtua, syötyä hemmetin hyvää safkaa ja yksinkertaisesti vain nautittua olosta.

Naama ja kroppa palaneena mutta erittäin tyytyväisenä takas Suomeen ihanan koleaan säähän. Kyllä tuohon lämpöiseen oloon voisi tottua. Oon muuten miettinyt, että miksei meidän Suomen IFBB-osasto voisi järjestää jotain siistiä ”leiriä” kaikille halukkaille kisaajille? Mentäis koko poppoo jonnekin lämpöiseen ja pidettäis siellä parit asialliset seminaarit sun muut ja loppu aika treenailtais ja chillailtais lämpöisessä… Voisin olla erittäin messissä sellaisen suhteen ja mulla vois hyvinkin olla muutama idea seminaarin pitämiseen; Esim lavakäyttäytyminen/esiintyminen, dieetti, tehokas treenaaminen jne. Kuka sellaiseen haluisi mukaan jos hinta olisi ns ”kohtuullinen”? Minä olisin kyllä valmis tulemaan messiin, koska tällainen lämpö tekee ihmiselle hyvää ja tieto lisää sopivasti tuskaa, kun meikä vetäisi parit seminaarit (tottakai kieli poskella). Nämä siis ihan mun fiilistelyjä, tuskin tällaiset koskaan toteutuisi. 😀 Voin kuvitella miten hankala tällaisia olisi järjestää.

Kuvakollaasia:

  • -Shishaa illalla
  • -Laiturilla tepastelua
  • -Syön Chicken Caesar salaattia kaksin käsin
  • -Altailla ja varpaat näkyy

Hey yo dyyds, stetsoni päässä ja sikari suussa. Vaimo osti itselleen hatun ja olihan sitä pakko sitten itsekin pitää päässä. 😀

Ja vähän hennatatskaa vaimolle!

Kirja-arvostelua By KP

Mutta mutta. Sitten päivän uutiseen. Nimittäin lajimme suurmoguli, isokiho, the main man, KP Ourama, oli saanut Docendolta uuden kirjani mediakappaleen luettavakseen. Herra oli sen kertomansa mukaan lukenut torstaina kannesta kanteen ja muutaman päivän sitä muhineena kirjoittanut oman arvostelunsa. FB:hen Bodymag -lehden profiiliin oli KP laittanut linkin arvostelusta, jossa hän lyhykäisyydessään kertoi näin:

  • Kirja-arvostelu:
    • Mika Nyyssölä – Giant Gillerin tarina ja treeniopas.
  • Tekijät: Kirjoittaja Jouni Virtamo, artwork ja taitto Jouni Lehtonen, kustantaja Docendo
    • Nyt kolisee ja kovaa! En itse tunne Mika Nyyssölää valtavan hyvin vaikka olen tehnyt hänestä useita haastatteluja, mutta tämän kirjan jälkeen tiedän hänestä niin paljon enemmän! Sain arvostelukappaleen kirjasta ja luin sen torstaina eli pari päivää sitten. Annoin ajatusten muhia ja se on pakko sanoa, että nyt markkinoille tulee ehdottomasti mielenkiintoisin ja parhaiten tehty kirja EVER!

Koko arvostelun voit lukea TÄÄLTÄ!

Pitää todeta tässä, että KP jos joku on kriittisistä kriittisin ihminen. Ja jos jokin asia ei häntä miellytä, se ei silloin miellytä ja hän uskaltaa sen rehellisesti sanoa ääneen. Mitään sellaista asiaa ei ole, mitä KP ei uskaltaisi ääneen sanoa, mies ei kumartele mitään tai ketään. Kunnon old School jermu joka diggaa isoista äijistä ja isoista lihaksista bodauksessa. Me ollaan tunnettu toisemme 14 vuotta mutta suoranaisesti me emme tunne toisiamme, niin kuin oikeasti ihmiset tuntee. KP sanookin, että kirjan lukemisen jälkeen hän kokee nyt tuntevansa minut paljon paremmin. 😀 Se on kiva kuulla. Tässä lajissa jokainen tuntee ikään kuin toisemme, vaikka me ei tunneta OIKEASTI toisiamme, se on vain sellaista pintaraapaisua. Jokainen hyvän päivän tuttuja. Kirjassa todellakin kerron kuka olen, mistä tulen ja miten raskas alkutaival minulla oli, ennen kuin pääsin isoihin kisoihin ja aloin kovan työn tuloksena menestyä. Tie on ollut pitkä ja raskas.

Ensi viikolla torstaina on julkistamistilaisuus medialle Ostrobotnialla ja saattaa tuolla ensi viikolla meikäläistä nähdä jos jonkinmoisessa mediassa kirjan tiimoilta. Minä sitten informoin teitä kunhan saan asioille vielä vahvistuksen. Aivan mahtava viikko tulossa vaikkakin hullun hektinen. Maaantaina jo pitää olla Saarijärvellä asti lyömässä nimmareita reiluun tuhanteen ennakkoon tilattuun kirjaan. 😀 OMG!! 😀 Siinä voipi olla ranne löysänä. Matkaakin tulee sille päivälle yli 10 tuntia. Mutta hei, mitä vaan teidän fanien vuoksi. Mä pidän tätä vaan mahtavana asiana, että niin monta ihmistä on tuon kirjan ennakkoon ostanut ja uskonut minuun ja mun upeeseen kirjaan. DYYDS, te teette tän mahdolliseksi ja me yhdessä näytetään kaikille tavan tallaajille, ettei punttisalilla treenaava tyyppi ole todellakaan mikään idiootti ja tyhmä. 😀 BOOM!!

Jep, me ollaan ihmisiä siinä missä Marja-Liisa tai Untamo-Jorma tuolla jossain, jota ei rauta kiinnosta tai muutenkaan urheileminen. Me ollaan ihan oma rotumme, me salijermut ja punttimimmit, jotka nimenomaan tykkää mennä sinne hikiselle salille tekemään omat treenit ja hikoilemaan sen muutaman lihasgramman tähden, jota siitä jumpasta saattanee jäädä käteen. 🙂 LOL! Näin se vaan on. Tavis ei ihan ymmärrä, että meillä on eväät messissä ja me syödään parsakaalia, riisiä ja kanaa. Lämmitetään omat safkamme mikrossa, kun toiset lähtee lounaalle lähipitseriaan tai buufetraflaan, joka harva-se päivä. Me ollaan jokainen sellainen sielunsisar tai -veli, joka kyllä tietää mitä me käydään läpi, kun työporukassa tai koululuokalla on niitä ihmettelijöitä ja epälijöitä, joille meidän ”Metodit'” tuntuvat varsin oudoilta. Me vaan ollaan niitä ihmisiä, jotka haluaa nähdä vaivaa oman ulkonäön eteen, simple as that. Ei me arvostella muita, me vaan tehdään omaa juttuamme ja toivotaan, ettei muutkaan meitä arvostelisi. 😀 BOOM!! YES!

Hei ja sit lisää hauskuutta peliin.

Me Jukan kanssa tehtiin taas tuossa viime viikolla ihan hulvaton liveshow Twitchissä. Se on nyt näkyvillä meidän YouTube-kanavalla. Tai itseasiassa siitä on nyt tehty tunnin mittainen kooste. Originaalihan oli yli 7 tuntia pitkä, joten tässä on tiiviinä pakettina kooste meidän hassutteluista. Vieraana oli Jari ”letku” Leskinen. Käykää tilaamassa kanava, sinne tulee kaikkea sekoboltsia juttua striimien lisäksi.

Olkaa hyvä, NBE, episode 2:

 

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.