This is Mika

17.11.2012 19:59 2min luku 31

Bannerikisan voittajan brutaalit selkätreenit!

Hola!

Päivän fiilkset tulevat tässä!

Tänään oltiin salilla banneriskaban voittajan, Jessen kanssa. Jesse halusi ottaa vähän uutta tuntumaa selkätreeneihin ja niinhän me tehtiinkin. Pistettiin mies ensin koviin lämppäreihin ja tehtiin tiukkoja, pitkiä settejä pulloveria. 100 toiston jälkeen oli latsit siinä kunnossa, että thänk juu mäm. Siitä hyökättiin ala taljaan ja hiottiin tekniikka viimeisen päälle kohdilleen. Jesse väänsi tiukkaa settiä meikän kanssa ja esiväsytetyt latsit huusi leipää vikassa 80 kilon setissä, kun toistoja oli 15 jokaisessa!

Seuraavaksi vuorossa olivat vipuvarsi kulmasoudut, joissa huolellisesti väsytettiin latseja ihan lahaalta lähtien. 40 kiloa oli per puoli ja pitkiä 15 settejä tehtiin tuntumahakuisesti. Vikaksi säntäsimme ylätaljaan lapiokahvalla niskan taakse, kuten meikä usein itsekin tekee. Settejä 15 toistoilla jonka päälle brutaalia oranki-venytystä smithissä 15 sek per puoli x2 ja takaisin taljan lumoihin! Miehellä oli kieltämättä pieni verenmaku suussa ja latsit huusi hoosiannaa! Näin se pitää, tervetuloa vaan Nyyssölän rääkkiin! Minä pistän sut maistamaan sun omaa kapasiteetin äärirajaa! Brutal Training with Mika Nyyssölä!

Olkapäät olivat seuraavaksi vuorossa ja tehtiin hieman tuntumahakuisesti niitäkin parilla erikoistekniikalla. Niistä en tässä kerrokaan, koska ovat sellaisia ”kanuunankuula”-rakentajaliikkeitä! Sen vain sanon, että meikäkin oli hätää kärsimässä ja polte oli ”infernaalinen”! 😉

Mentiin syömään jo tavaksi muodostuneeseen burgeripaikkaan ruoholahden alakertaan NYC Burgeriin. Pistettiin nassuun 200 gemmin kokoisilla pihveillä varustetut burgerit ja laittikolalla huuhdeltiin tiukimmat palat kurkusta alas!

Heitin miehen treenien ja syömisten jälkeen takaisin rautatieasemalle, tässä yhteiskuva:

Asiasta toiseen!

Onko muuten välillä sellainen olo että tekis mieli syödä jotain makeaa ja hyvää? Ainahan sellainen fiilis tulee, esim jonkun hyvän leffan aikana tai muuten vaan illalla, kun löhöilee soffalla jalat kaakossa ja chillailee telkkaria katsellen. Makea on tietty vähän kyseenalainen juttu, koska siinä ei välttiksenä tee kropalle hyötyä, kun popsii suuhunsa nopeita hiilareita. Mika Nyyssölällä on ratkaisu makenanälkään! Wasabilla maustetut soijapavut!! Uuuh! Nyt on paljastettava, että nämä herkut ovat sellaisia tykkejä nameja, että katoaa aika huolella makeannälkä, kun popsii pari kourallista näitä herkkuja!

Wasabi soijapavut ovat todella hyviä ja äärimmäisen proteiinipitoisia!! Yli 40 grammmaa protskua 100 grammaa kohden! Näitä saa ainakin Citymarketeista! Testaa ihmeessä!

Kommentit (31)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.