This is Mika

03.09.2012 08:31 2min luku 39

Pysytään perusasioissa eli suomeksi - Shut up and train!

Oikein mukavaa maanantaita!

Niin moni into piukeena haluaa imeä kaiken mahdollisen tiedon treenaamisesta, ravinnosta, lisäravinteista, yms. ennen kuin on edes salille astunut sisään. On tekijöitä ja on teoreetikkoja. Mun mielestäni ei todellakaan kannata miettiä liikaa treenaamista. Teenkö nyt oikein jos teen 5 toistoa vaikka menisi kuusi? Kannattaako mun käydä salilla 4 kertaa vai 5 kertaa viikossa? Kysytään toisilta neuvoa vaikkei edes itse olla kokeiltu, toimiiko? Kehonrakennus on sellaista jatkuvaa kokeilemista. Mitään puhdasta yksiselitteistä tiedettä tästä ei saa tekemälläkään. Vaikka ollaankin kaikki ihmisiä niin me ollaan kuitenkin erilaisia. Yksi asia toimii yhdellä, mutta ei toisella.

Ja sitten se treenaaminen. Jos nyt ollaan edes sinne salille päästy niin tuloksia odotetaan jo seuraavalla viikolla. Miksi en kehity vaikka olen jo 3 kuukautta käynyt salilla? Mä saan niin *itusti sähköpostia joissa kerrotaan kaksi viikkoa sitten aloitetun saliharrastuksen junnaavan paikoillaan. No voi hellanlettas sentään, tämä laji vaatii vuosia, että näkyviä tuloksia syntyy. Malttamattomat vaihtakoon harrastuksensa vaikka curlinkiin. 😀 😀 😀

Sitten nämä jotka takertuvat johonkin ravintoaineen imeytymiseen? Mietitään siis jotain ravintojuttuja pää puhki, mutta salilla sitten läpsytellään ja luetaan 7-päivää lehteä sarjojen välillä. Panostetaan ja mietitään asioita joilla ei ole yhtään mitään merkitystä, jos ei jokaikinen osa-alue ole JO kunnossa ja kaikki tehty kehityksen eteen.

Simplify! Yksinkertaista!

Yksinkertaista asiat, ne eivät ole mitään monimutkaisia. Pyhä kolminaisuus: Treeni, ravinto ja lepo. Unohda hifistelyt, sillä hyöty sellaisessa on tavallisella treenaajalla marginaalinen. Keskity siihen, että treenit ovat tarpeeksi kovat, syöt oikeassa rytmissä koko päivän ja annat elimistölle sen tarvitseman energian. Muista myös levätä, koska lihas kasvaa vain levossa.

Aiheeseen sopiva kuvitus LOL! 😀 😀 😀 Meneeköhän perille paksukalloisimmillekin?

Kommentit (39)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.