This is Mika

11.09.2015 08:02 2min luku 117

Taas tasaluvuissa

Moi!

Jep, jälleen tasaluvuissa ollaan. Aamupaino klo 6:00 puntaroituna 80,0kg tasan. Oon mennyt jälleen matalilla hiilareilla jo sunnuntaista lähtien ja samanaikaisesti painanut tuplarääkkiä salilla. Pää tuntuu hajoavan pikku hiljaa, varsinkin kun mennään iltapäivää kohti ja energiatasot putoaa ja putoaa. Iltapäivän jumpilla on alussa hyvä pöhinä mutta se laantuu kyllä aika nopeasti. Enää ei oikeastaan jaksais muuta tehdä ku mennä sinne crossarin päälle polkemaan ja kuuntelemaan musaa.

Jalkajumpat ovat totaalista tuskaa, kun ei vaan jaksa tehdä mitään. Niitäkin tulee 4 per viikko ja vihaan niitä ylitse kaiken. Mikään jumppa ei oikeastaan tunnu kivalta enää. Vaikka pumppailua tää tällä hetkellä onkin pääosin, niin mieli on ihan jossain muualla.

Puhuin siitä, että tuo mieli tuntuu murtuvan kovan rasituksen alla. Keho siis tuntuu kyllä kestävän, mutta kun mielihän sitä hallitsee niin samalla kehokin luovuttaa. Aallokossa siis mennään. Välillä noustaan aallonharjalle ja olo on mieletön. Toisessa hetkessä pudotaan syvyyksiin ja kaikki asiat tuntuvat painavan tuhatkertaisesti. Mieli temppuilee.

Tässä aamun puntarin jälkeen kuva:

IMG_9128

Hey tähän väliin pakko heittää tää, ennen kuin vielä unohdan. Octane olis tarjouksessa Fitnesstukulla. ”Vain” 27,90. Hitsi ku tuli ostettua itse toi normihintaan, mut ei voi mitään. Pistetään tilaukseen nyt, meneehän noi kuitenkin. Pistä banneria vaan laulaen, tuo tarjous löytyy heti etusivulta. ON siellä myös muitakin aminohappovalmisteita hyvin edulliseen hintaan. Käyhän tsekkaamassa! DYYYDFIST!!

tarjouksia3

Kunto tuntuu menevän vielä pikkasen eteenpäin. Sen huomaa kyljistä ja alaselästä, kun nahka on hieman ohentunut. Ei tässä enää varmaankaan hirveästi saa kuntoa kireämmäksi, mutta yritys on ihan hirveä! 🙂 Yitän nyt hyödyntää tämän kuluvan ja ensi viikon vielä ihan täpötäysillä. Oishan se siistiä saada tätä vieläkin kireämmäksi. Posket lommoille vaan lihaserottuvuutta äärimmilleen.

kulmasoutu

Pää kylmänä ja fokus sinne kisoihin. Olkaa ystävät mukana, heittäkää tsemppiä tänne ja pysytään positiivisina. Saan aivan älyttömästi energiaa jokaisesta positiivisesta tsempistä. Ihan mieletön joukko mulla on takana tässä. Ootte todellinen DYYDARMY!! Kisojen jälkeen jokaiselle kuntsari ja pitkä loma!! 😀 DYYDFIST! KIITOS!!

Kommentit (117)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.