This is Mika

14.04.2017 09:56 3min luku 8

Tässä se on - Gymlog 53

Moikka kaikille!

Näin se ihme tapahtui ja kaivoimme vanhan Gymlog -konseptin haudastaan ja nyt on jo uusi jakso valmis. En olisi itsekään ihan uskonut, että moinen tapahtuisi. Sen verran oltiin aikanaan sarjaan kuvattu jaksoja ja liikkeitä, että koimme sarjan ikään kuin tulleen tiensä päähän.

Aikaa kului vuosia ja meidän tietämättämme Gymlogeista tuli valtavan suuren yleisön suosikki sarja, ns kulttisarja, jonka kaikki tiesi. Myös moni alkoi vaatia uusia jaksoja. Kysyntä kasvoi ja itsekin sain lähes joka päivä joltain ihmiseltä kyselyä uusista jaksoista.

Gymlog 53 ja bulgaarialaiselle kyykylle tekniikkaneuvoa

Paljon keskustelimme paluusta ja ideoimme lopulta uusia jaksoja ja näin comebackista tuli todellista. Pitää sanoa, että tekeminen oli yhtä hauskaa kuin mitä se oli silloinkin. Nauraa sai paljon. Tärkeintä Gymlog -projektissa on Miken kanssa ollut se, että tekemisen on pitänyt olla kivaa. Se ei saa olla väkisin väännettyä, sillä sen katsoja kyllä aistii. Niin kauan, kun se on aitoa ja kivaa, se myös välittyy katsojalle. Gymlogit ovat informatiivisia opetusvideoita, joissa on hitunen huumoria mukana. Tällä konseptilla jatketaan.

Tässä tuo comeback-jakso. Olkaa hyvät!

Käsipainoliikkeillä jatketaan ja käydään siis läpi koko kroppa. Löydämme varmasti monen monta hyvää liikettä, joita voit sitten itsekin hyödyntää omissa treeneissäsi. Foodcornereita tulee luonnollisesti sinne väliin ja olemme myös ideoineet käsipainojutskienkin jälkeisiä jaksoja, joten Gymlogit ovat tulleet jäädäkseen piiiitkäksi aikaa. 😀

Nyyssölä Bros Experiment

Kuten jo edellisessä bloggauksessa kerroin, hauskuus jatkuu tänäänkin, sillä NBE tulee livenä klo 16:00 Jukan Twitch -kanavalla!! Olkaa menossa mukana ja tulkaa kanavalle ajoissa!

Ohjelma on K-18!

Menossa mukana:

 • Give WAY:ta,
 • kesäautoa,
 • punkkua,
 • shampanjaa,
 • viinaa,
 • deodoranttia,
 • ylläripuhelua,
 • K-18 kielenkäyttöä
 • ja muuta mukavaa!

***

Ja muistithan, että Monsteridiili on käynnissä Gymlogien kunniaksi vielä 3 päivän ajan!

Osta 100€, saat 30€ alennusta!!

Ohjeet ovat yksinkertaiset:

 • Klikkaa kuvaa alla,
 • Tee tilaus (väh. 100€),
 • Kassalla kirjoita alekoodilaatikkoon koodi: NYYSSISAP17

1 koodi per asiakas. Ei voi yhdistää muihin koodeihin. Monsteridiili toimii myös jo alennettuihin tuotteisiin. Tarjous voimassa 16.4 klo 23:59 saakka! Suosittelen hyödyntämään tämän tarjouksen, sillä näitä tulee aika harvoin.

Vinkki:

Gymlogissakin vilahtanut Protein Soda on aivan jumalaisen hyvän makuinen (oma suosikkimaku on exotic)! Ja se on vielä tovin -25% alennuksessa!!

 

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.