This is Mika

22.02.2019 15:18 3min luku 0

Miken ja Nyyssiksen höpinät videolla!

Morgensta!

Pistettiin Miken kanssa pitkästä aikaa yhteistä jutustelua eetteriin. Tällä kertaa ollaan YouTuben puolella höpisemässä livenä. Striimaus piti alunperin tulla ulos Production Team MnM-kanavalla, mutta viime hetkellä huomattiin, ettei vieraalla tietokoneella päässyt Tubeen sisälle, kun Mike ei muistanut kanavan mailin ikivanhaa salasanaa.

***

***

Pistettiin sitten päivän höpinät ulos Pakkotoiston tubekanavalta ja saatiin erittäin hauska kaksituntinen pakettiin. Hölmöläisten läpändeerusta, mikä ei jälleen kerran tullut yllätyksenä. Mehän ollaan mieslapsia aina ja nauretaan tyhmille vitseille. Eniweis, tosi hauskaa oli jubailla, vastailla kysymyksiin ja heittää läppää.

Mike pohtii syntyjä syviä ja meikä rullaa livechattia etsien uusia kyssäreitä!

Jakson näkee ainakin toistaiseksi vielä tästä upotteesta. 

Jatkossa Livehöpinät tulee ulos Team MnM -kavalta, kunhan Maikkeli saa salasanat kuntoon. Näitä on hauska tehdä ja infoakin on siellä seassa. Pääosin siis mukavaa kuunneltavaa ilman sen suurempia käsikirjoituksia. Tai itseasiassa mehän ei olla koskaan mitään juttua edes käsikirjoitettu, oli sitten kyseessä video tai stillisetti. Aina mennään pääasiallisesti fiiliksen mukaan intuitiivisesti eteenpäin.

Safkapuoleen panostamista!

Omat projektit puskee eteenpäin ja panostan tosiaan tällä hetkellä aika isosti tuohon safkapuoleen. Mulla on käytössä minun suunnittelema ravinto-ohjelmapaketti, josta rakennan päivän safkat. Pidän ruokavalion kokonaiskalorit kohtuu korkealla 3500-4000 kalorin kieppeillä ja pyrin nostamaan painoa maltillisesti koko ajan ylöspäin. Treenit potkii hurjan hyvin näillä kaloreilla ja sitä jaksaa painaa ihan huippuenergisenä, kun makrosuhteet on optimoitu oikeanlaisiksi tukemaan treenejä ja muuta duunia.

Aterioilla tulee keskimäärin 600-700 kaloria ja ne jakautuvat 5-7 ateriaan per päivä. Vapaapäivinä saatan nukkua hieman pidempään ja silloin voi tulla vähän kiire syömisten kanssa, eikä aina ehdi kaikki safkoja syödä. Pyrkimys kuitenkin on saada kaikki sapuskat alas ja näin ollen saada täydellinen hyöty irti ravinnosta.

Mainitsinkin tuolla instagrammin puolella, että ravinnosta saatu hyöty treenaamisen, kehityksen sekä lihaksen ja voiman suhteen on äärimmäisen suuri. Kun pääsee toteuttamaan tasaisesti kovaa treeniä ja oikeanlaista ravinto-ohjelmaa, kehon koostumus alkaa pikku hiljaa muuttumaan lihaksikkaammaksi ja rasvattomammaksi. Se efekti oikeanlaisella ravinnolla ja riittävällä kulutuksella on, eikä siihen välttämättä tarvita aina miinuskaloreita. Kun kulutetaan riittävästi, voidaan myös syödä enemmän. Ja itseasiassa pitääkin syödä enemmän. On kuitenkin huomioitava, että nautitaan juuri oikeanlaista ravintoa oikeassa suhteessa toisiinsa.

Keho ja mieli tarvitsee lepoa

Toinen juttu mitä instassa mainitsin, oli lepo ja lepääminen. Miten tärkeää on välillä osata irtautua siitä työn ja arjen hektisyydestä. Elämässä on oltava niitä aikoja, jolloin lepo ja palautuminen, niin henkisesti kuin fyysisesti, on ensisijalla. Keho ja mieli ei kestä loputtomiin pelkkää työntekoa ja rasitusta. Levon merkitys on suuri. Muista siis levätä, ruokkia niin meiltä kuin kehoa ja ottaa vähän etäisyyttä arkeen.


Disturbille alekoodi!

Älä muuten unohda hyödyntää meikäläisen järkkäämää Disturb.fi sivustolla toimivaa alekoodia! Saat koodilla NYYSSIS25 alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista maanantaihin saakka.

Klikkaa kuvaa ja käy shoppailemassa vaatteita!

Kaksi yhden hinnalla

Tukulla myös vielä voimassa 2 yhden hinnalla tarjous! Käy poistamassa nyt ainakin tuo markkinoiden tehokkain boosteri, Off the Hook! Suosin tietty omaa makuvaihtoehtoani, Bloody Berry!

Klikkaa kuvaa!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.