This is Mika

21.04.2013 09:18 2min luku 34

Fallout - epic picture

Gyyyyd möööurning!

Maikkelikaikkeli oli eilen väsännyt eli taiteillut jatkoa niin mahtavalle Fallout-teemasarjalle. Fallout mies elää post-apocalyptisessä maailmassa, jossa selviytymismahdollisuudet ovat lähes nolla. Pitää siis olla melkoinen Bear Grylls, että selviää hengissä. The Book of Eli, Fallout-pelit ja muut Mad Maxit ovat olleet innoittamassa tähän teemaan. Vaikutteita siis on paljon ja se tottakai näkyy hienosti näissä seteissä. Mike kokoaa kuvat palasista, on studiossa kuvattua henkilöä ja taustat syntyvät monista eri layereista ihan taivasta ja pilviä myöten.

Tässä viimeisin taidonnäyte Mikeltä. Mahtavan näköinen toi tuhoutunut silta. Myös kiva tsiigaa melko tikissä olevaa fallout-miestä. 😀

fallout12

 

On melkoisen haasteellista rakentaa ja ”hajoittaa” kuvasta elementtejä. Tottakai fysiikan lakeja on näissä kuvissa jokseenkin mahdotonta ylläpitää, mutta jos ei kuitenkaan mennä niitä miettimään vaan nautitaan näistä taideteoksista mitä meille suodaan ihan vilpittömällä asenteella. Mun täytyy ihan rehellisesti sanoa, etten ikimaailmassa pystyisi vastaavanlaisiin suorituksiin, mitä Maikki tekee photaroinnillaan. Jos joku pystyy teistä samaan, niin kuvia kehiin ehdottomasti. 😀

Tänään klo 11:00 on Miken kanssa rintatreenit, josta tulee kenties jotain videomatskuakin. Emme siis tee gymlogi-konseptilla vaan ihan randomitreeni, joka ehkä videoidaan ainakin jossain määrin.

Ei muuta ku Amino-Pro Essentialssit shakeriin ja menoksi! (pistähän banneri laulamaan, jos et ole vielä tätä tarjousta käyttänyt!!)

amino pro essentials 3 kahden hinnalla

Kommentit (34)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.