This is Mika

10.07.2012 08:49 4min luku 20

Mika Nyyssölä Project alkaa

Heippa!

Eilen parit jumpat ja parit aerobiset. Aamulla olkapäät ja iltasella ojentajat. Toimii hyvin tuollainen ja treenin päälle vielä parikyt minsaa crossaria tehostamaan rasvanpolttoa. Aamuisiin olkapääjumppiin kuului smithpunnerrus edestä, pystypunnerrus kässäreillä, Team M&M pitkä viparikombinaatio  (eli se jossa tehdään ensin viparit sivuille, tuodaan eteen, viedään ylös, punnerrus, tullaan jarrulla alas, viedään takas sivuille ja lasketaan alas.) 3 sarjaa 10 toistoa oli yhtä tuskaa 5kilon kässäreillä, koneessa vielä vipareita.

Ojentajille iltasella tuli tehtyä kapeeta penkkiä (60-110kg kympin settejä sekä yksi kutonen 120 kilolla), kolme variaatiota taljassa: pressdown, pushdown ja pushdown vastaotteella (3 settiä jokaista 15 toistoa), lopuksi yhden käden niskantakaa punnerrus seisten.

***

Tarjouksia joita ei voi ohittaa!

Tsiisös! Tämän tuhdimpaa ja paremman makuista patukkaa saa etsiä. Kuulunut meikäläisen offikalustoon useita vuosia. Gainer Pro on rakennettu lihaskasvua ajatellen. Kunnolla proteiinia ja hiilaria, jotta välipalatkin maistuvat hyvälle ja antavat tarpeellisen materiaalin lihaskavulle! Nyt Gainer Pro OMG, PUOLEEN HINTAAN!!!! Lähti jo pari pakkausta tilaukseen, ole siis nopea että pääset mukaan tähän tarjoukseen!! Ja tietty bannerin kautta! Muista tukea urheilijaa!

Muscletechin Anabolic Halo on ollut osana palautusjuomaani jo  pitkän aikaa. Lisään itse proteiinit muista tuotteista ja tämä Anabolic Halo toimii hiilarinlähteenä. Mukana on kuitenkin paljon muutakin ja palautuminen on välitön!!

 • Anabolic Halo Hardcore Pro Seriesin ensimmäinen kompleksi optimoi testosteronireseptorien määrän – maksimaaliseksi vapaan testosteronin hyödyntämiseksi. 21 päivää kestäneessä tutkimuksessa, johon osallistui 10 voimaharjoittelevaa henkilöä, tutkittiin Anabolic Halo Hardcoren aktiivisia aineita, ja huomattiin että reseptorien määrä oli kasvanut huomattavasti koehenkilöillä verrattuna placeboryhmään. Tutkimus julkaistiin ”Journal Medicine & Science in Sports & Exercise”-lehdessä.
 • Anabolic Halo Hardcore Pro Seriesin toinen kompleksi imitoi insuliinin toimintaa ja auttaa kuljettamaan ravintoaineet lihassoluihin. Tämä johtaa anaboliseen signaaliin kehossa ja lisää proteiinisynteesiä.
 •   Anabolic Halon Hardcoren kolmas kompleksi auttaa lisäämään lihassäikeiden volyymiä hypertrofian kautta. Julkaistussa tutkimuksessa nähtiin volyymin kasvaneen huomattavasti 12 viikon säännöllisen käytön jälkeen.
 • Anabolic Halo Hardcore Pro Seriesin neljäs kompleksi lisää voimaa ja lihaskasvukapasiteettia, mikä on myöskin empiirisen tutkimuksen avulla todettu.
 •   Anabolic Halon viides kompleksi muokkaa regulatorisia tekijöitä, jotka määräävät lihasten rakentavia prosesseja. Tutkimuksessa otettiin biopseja koehenkilöiden, jotka olivat käyttäneet Anabolic Haloa, lihaksista ja huomattiin, että lihasmassassa oli kasvanut määrä kasvutekijöitä (myogeeni ja MRF-4).
 •  Kuudes kompleksi antaa lihasmassalle soluja laajentavia ravintoaineita. Tutkimukset osoittavat, että jo solujen laajennuksella sinänsä on merkitystä lihaskasvuun.
 •  Anabolic Halo Hardcore Pro -tuotteen seitsemäs kompleksi lisää aineita, jotka auttavat lihaksia palautumaan erittäin nopeasti settien ja treenin välillä.
 •  Anabolic Halo Hardcore Pro Seriesin kahdeksas kompleksi, Micro-Diffuse Technology, on erityisesti suunniteltu Hardcore Pro Series -tuotteille maksimaaliseen lihaskasvuun vaikuttavien avaintekijöiden hyödyntämiseksi.

***

 • Paino 83,7kg
 • Kuuntelussa: Linkin Park, A Thousand Suns
 • Katselussa: UFC, 148 Silva vs Sonnen II

Oli kyllä magee matsi tuo Silva vastaan Sonnen part 2. Eka erä meni Sonnenille ja hetken jo näytti että tulee 2010 vuoden toisinto, mutta Silva onnistuikin sitten pitämään Sonnenin etäällä ja pääsi antamaan pari lamaannuttavaa iskua sekä polven palleaan. Ihmettelin kuitenkin miten helposti Sonnen lopulta luovutti. Silvan iskut eivät koskaan näytä kauheen raskailta ja tehokkailta, mutta kummasti vaan vastustajan niihin lakoaa. Tykkäsin ekan erän alusta, kun Sonnen riensi hakkaamaan Silvaa. Jos joku mielii voittaa Silvan ikinä, pitäisi taktiikka olla sellainen, että Silvalle ei saa antaa yhtään tilaa. Silloin Silva ei pääse rytmiin ja hakemaan ulottuvilla raajoillaan paikkoja. Tosin Sonnen ei kylläkään saanut juuri mitään aikaiseksi vaikka fullmounttasi Silvan. Todella taitavasti Silva puolusti alhaalta käsin ja eliminoi Sonnennin hyökkäysyritykset.

***

Arm Blasterilla on muuten kiva kyllä juntata käsiin massaa. Se tunne liikkeessä on aivan toisenlainen kuin normaalissa hauiskäännössä. Pelkkä tuki eristää hauiksen niin oivallisesti, että tuntuma kasvaa potenssiin kymmenen.

Mika Nyyssölä Project

Nyt kun dieetti on käynnissä, kalorit putoaa, aerobinen kasvaa myös treenit muuttuvat enemmän volyymipainotteiseksi. Muutoksia voi havaita esim juuri käsitreeneissä, joissa teen tuolla arm blasterilla pitkiä sarjoja suhteellisen kevyillä painoilla. Penkissä siirrytään normaalin asennon sijaan tekemään jalat ilmassa/penkillä liikettä. Pidempää settiä ja kevyempää vastusta. Intensiteetin kasvattaminen lisää kulutusta ja toimii myös aerobisena. Tässä vaiheessahan ei lihasta enää kasvateta vaan nyt pyritään hakemaan niitä yksityiskohtia!

Poseerausharjoittelu toimii myös hyvänä aerobisena!

Kommentit (20)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.