This is Mika

20.09.2018 15:09 5min luku 4

Lomilla lompsista ja sen kunniaksi MONSTERIDIILI!

Moikka moi!

Tässä reissun päältä kirjoittelen pientä päivitystä. Pidetään tässä kesälomien toista pätkää ja lataillaan akkuja tutulla Kuredun saarella Malediiveilla. Paikka on niin fantastinen, että ei tänne voi olla tulematta takaisin.

Näin lomien kunniaksi pistetään pitkästä aikaa tuo eeppinen ja legendaarinen MONSTERIDIILI käyntiin. Osta 80€, saat 20€ alennusta -tarjous on tosi hyvä ja se kannattaa käyttää hyväksi. Ja jos oikein innostut, niin muistahan, että banneriskabakin on kuun loppuun asti voimassa ja palkinnot ovat aivan huikeat.

Monsteridiilin koodi on MIKAN20 ja sen kun syöttää kassalla, saa kokonaissummasta 20€ alennusta. Muista, että jos olet Fitnesstukku Premiumjäsen, älä kirjaudu sisään tukun sivuille, vaan tee tilaus kirjautumatta, niin koodi toimii.

Eli:

  • Klikkaa alla olevaa banneria
  • Tee tilaus normaalisti
  • Kirjoita kassalla alekoodilaatikkoon koodi MIKAN20

MONSTERIDIILI on voimassa viikon loppuun asti, 23.9 klo 23:59. Eli aikaa on nyt hyödyntää! Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin alekoodeihin tai Fitnesstukku premiumiin (jäsenhinnat). Alennuskoodi on voimassa vain verkkokaupassa banneria käyttämällä. HUOM, älä kirjaudu tukulle sisään, jos olet premium jäsen. Koodi ei toimi tällöin.

Ja muista hyödyntää vielä Banneriskaba!

Pistetään vähän kuvia täältä reissun päältä.

Ollaan siis oltu vasta muutama päivä täällä ja kelit ovat suosineet todella kivasti meitä. Tänään vähän ripsautti päivällä vettä noin 10 minuuttia, muuten on aurinko hellinyt kirkkaalta taivaalta.

Tällä kertaa olen toistaiseksi säästynyt vielä nahan palamiselta. Viime reissullahan poltin ihoni jopa kaksi kertaa. Melanooma pliis älä tule tänne…

Eilen snorklailtiin koko päivä ja meikä pötkötteli uimapatjalla meressä. Tänään tehtiin tunnin kävelylenkki saaren ehkä eppisimpään paikkaan, eli länsikärjen hiekkasärkälle. Vaimo bongannut jotain horisontista ja minä tietysti kameran kanssa kuvaamassa vaimoa…

Kirkas vesi, lämmin aurinko ja hyvä seura on täydellinen yhdistelmä. Hiekkasärkän maisemat ovat fantastisia!

Hiekkasärkkä ulottuu ainakin kilometrin päähän laskuveden aikaan. Se kiemurtelee kuin käärme Intian Valtameressä ja on upean näköinen. Aallot lyö atollin ulkopuolelta ja sisäpuolelta yhteen särkän kohdalla ja luo uskomattoman hienon ilmiön. Näillä keleillä maisemat ovat kieltämättä makoisat!

Old School jäkitys ja letkut pinnassa.

Ruokaa on tarjolla ihan joka välissä. Aamupala alkaa jo kuuden maissa ja jatkuu 11 asti, lounas klo 13, iltapäivä tee ja sämpylät, kahvit sun muut pullat tarjoillaa klo 15-17 välisenä aikana ja illallinen starttaa klo 19. Ihan uskomattoman paljon saa ahtaa sapuskaa naamaan ja se ei lopu kesken. Joka välissä syödään. 😀

Tässä tuna and chili pastaa ja tuhdisti salaattia siihen kylkeen.

Vaimolla oli lounaalla kanaa ja riisiä ja taisi siinä seassa olla jotain naudanlihaakin.

Jälkiruokapöydät vaihtuvat valikoimaltaan joka päivä. Tarjolla on kakkuja, hedelmiä, jäätelöä ja vaikka vallan mitä makeaa herkkua. Täällä saa itsensä niin helposti järkyttävään offikuntoon.

Eilen lounaalla alkupalaksi pasta carbonara ja päälle tietysti parmesan -juustoa.

Saarella on 7 eri baaria ja jokainen baari tarjoilee omia nimikkojuomiaan. Drinksut kuuluvat luonnollisesti all inclusive pakettiin, joka ehdottomasti kannattaa ottaa, kun tällaiselle resorttisaarelle tulee lomailemaan. Ei tarvitse miettiä hintoja, kun kaikki on maksettu jo etukäteen. Toki kaikki ekstra palvelut maksavat, jos esim haluaa huoneeseen tilata ruokaa tai jos haluaa jostain syystä mennä á la carte ravintolaan syömään buffet ravintolan sijasta. Myös juomien osalta kaikki erikoiset juomat ovat hyvissä hinnoissaan. Shampanja ja merkkiviinat (import) maksavat erikseen, mutta miksi näitä edes haluaisi juoda, kun all inclusive -pakettiin kuuluvat juomat ja ruuat ovat täysin riittäviä.

Salut!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.