This is Mika

16.07.2012 10:47 3min luku 23

Tukholmaan ja takaisin!

Tervehdys!

Oltiin taas reissussa, joten blogi siitä syystä ilman päivityksiä. Käväistiin Tukholmassa ja säät suosi meitä tällä kertaa aivan mahtavasti. Pari pisaraa vettä tuli lauantaina kun käveltiin kohti vanhaa kaupunkia. Muutoin sitten aurinko paisteli ja 23 astetta oli lämmintä.

Panorama, klikkaa kuvaa isommaksi:

Perinteinen Hki-Stokis-risteily siis tuli heitettyä. Buffetti tuli koluttua läpi ja ekana iltana vielä eksyttiin diskoilemaankin! Uuh, meikä vähän näytti muuvvsseja ja kaikki muut olivat häkeltyneen ihmeissään! 😉

Hyttinä toimi 11. kerroksen parvekkeellinen Mini-suite! Löyty tällainen tyttökin sieltä...

Shoppailtiin ihan villinä ja lopulta mukaan tarttui jääkaappimagneetti jossa oli ruotsinlippu ja hirven pää jousella! 😀

Hienoja siltoja:

Oli niin mukavaa ja pysähdyttiin tankkaamaan Drottningsgatanin jossain pubissa ja hörppäämässä limpparit…

Menoiltana meikä äityi poseeraamaan hytissä:

Mukava reissu ja sai rentoutua kunnolla. Akut latinkiin ja chilli meininki kuten aina lomalla pitääkin olla.

Pikku Accident

Tultiin sitten sunnuntaina takaisin ja illalla käväistiin vielä heittämässä selkätreenit. Meni muuten ihan kivasti, mutta pikku haveri kuitenkin sattui. Alkaako kroppa olemaan sen verran kuiva, että lihaksetkin rupee sanomaan sopimuksiaan irti? Tein nimittäin lemppariliikettäni lapiokahvalla niskantaakse ylätaljaa. 5. sarja ja painoa 110 kiloa ( ei siis mitenkään liikaa minulle) 7. toisto ja oikeassa hauiksessa repesi jotain. Jätin sarja tottakai saman tien siihen. Ulkoisesti mitään ei onneksi näy, mutta kipeä se on kuin faan! Oikean hauiksen ulompi lihas repesi hieman mutta onneksi ei katkennut.

Useinhan jos hauislihas repeää tai katkeaa se lyhenee ja latistuu eli huippu katoaa pois. Näin ei onneksi käynyt minulle. Sitten vaan ensiapua, eli heti himaan mennessäni laitoin Tensolvettia ja lämmittimen yöksi olkavarren ympärille. Kipu on tällä hetkellä sellainen, että olisi tehnyt jumalattoman kovan habatreenin oikealle kädelle. Pientä turvotusta on kädessä mutta ei onneksi muuta. Nyt on vaan tästä viisastuttava ja jätettävä ihan kaikki isot painot pois. Paukutan menemään vain pikku painoilla. Pahinta on, että joku lihas katkeaa ja päättää tämän dieetin.

Tässä illalla crossarin kimpussa:

Kommentit (23)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.