This is Mika

19.08.2019 16:47 2min luku 0

Livestriimit salilta - Rintatreenit!

Morjensta rallaa!

Pitkästä aikaa tuli salilla kuvailtua treenejä. Pistin YouTuben livestriimin tulille ja kuvasin koko rintatreenit. Katsojiaen määrä kyllä yllätti, sillä olin salilla hieman ennen puoltapäivää, eli klo yhdentoista maissa ja porukkaa alkoi tulla striimiin koko ajan lisää. Striimiä lopetellessani katsojia oli yli 160 kappaletta, mikä tuohon aikaan maanantaipäivänä on kyllä melkoisen paljon.

***

***

Vedin ihan perusjumpat rinnalle. Suoria sarjoja jalat penkillä ja nousin progressiivisesti 10kg korotuksilla sinne 130 kiloon, joka äityi sitten pudotussarjaksi 130–>90–>60.

Penkin päälle tuli rintakonetta 5 sarjaa sekä loppuun ristikkäistaljapunnerruksia (flyesit) 5 sarjaa.

Flyesit menossa ristikkäistaljassa.

Rintatreenin päälle tein ojentajille vielä pushdownia. Tällä oli tarkoitus tuottaa hieman extrarasitusta ojentajille, jotka olivat jo saaneet kivasti epäsuoraa rasitusta punnerrusliikkeissä. Teen aika usein jonkin päälihasryhmän lisäksi jotain pienempää lihasryhmää, jota haluan priorisoida hieman enemmän. 5-jakoisella treeniohjelmalla on hyvin helppo priorisoida sinne tänne heikompia lihasryhmiä, eikä perustreenit mene liikaa sekaisin.

Jos kiinnostaa katsoa tuo salilla kuvattu livestriimi-treenit jälkitallenteena, se on tässä:

Tämä livestriimaaminen oli oikein kiva kokeilu ja tuo keräsi mukavasti katsojia, joten teen vastaavaan takuulla lisää. Pitää vaan valkata sellainen ajankohta, ettei salilla ole niin kauhea ruuhka, sillä en halua kuitenkaan häiritä kanssatreenaajia omilla striimeilläni. Ja pitänee myös valita sellaiset kuvakulmat, jottei ihan jokainen samaan aikaan jumppaileva ole jatkuvasti kuvassa mukana. Olen luonnollisesti saanut luvan salin omistajalta striimaamiseen, mutta aina pitää olla sen verran huomaavainen ja ajatella muitakin.

Täytyy funtsia, jos ottaisi myös valmennettavia mukaan, jos niitä halukkaita löytyy tai sitten ihan joku vieraileva tähti treenikaveriksi niin saa vielä lisää kontenttia. Mitä mieltä olette tällaisesta? Saa kommentoida. 🙂

Mukavaa viikon alkua!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.