This is Mika

03.06.2013 07:01 2min luku 23

Leuanvetohaaste tehty - Katso video!

Moi

Nyt näitä haasteita näyttää nousevan jos mistäkin liikkeestä. Pari päivää sitten joku dude pakkiksella pisti haasteen pystyyn mulle ja Termikselle jälleen uudesta ”lajista”.

Haaste: 100kg toistoleuanveto

Penkissä ja kyykyssäkin on vastaavat haasteet niin miksei oteta leuanvetoa mukaan? 100kg yhteispainolla (oma paino + lisäpainot + vyö) niin monta toistoa ku menee. Tehköön kukin tyylillään, erilaisia suorituksia varmasti tulee tähän ketjuun sovitaan sitten tiukat säännöt tai ei. Päänaukominen kai kuuluu tällaisten leikkimielisten kisailujen luonteeseen?

Tiedän tiedän, eihän tässä ole mitään järkeä kun monella pakkiksen jääkaappipakastimella on elopainoakin enemmän kuin 100 kiloa. Vetäkää te sitten omalla painollanne tai menkää tekemään ylätaljaa (no hard feelings)  Tai voidaanhan me sopia joku isompikin kilomäärä vedettäväksi?

Termis ja Bisley haastettu, luotan siihen että edes teiltä saadaan videot ettei käy nolosti ja mun pätkä jää ainoaksi suoritukseksi.

Kaveri itse teki 13 leukaa, eli haaste oli heitetty ja pakkohan se sitten oli mennä ottamaan vastaan. Eilen jalkapäivän alkuun sitten testasin tuota.

veivaa veivaa…

leuanvetoa

Täytyy sanoa, että leuanveto lisäpainolla on ihan erilaista kuin omalla painolla tehtynä. Heti kun lisätään malmia liike muuttuu ja kropan liike-energian hyöty vähenee. Yritin laskea liikkeen aivan suorille käsille, jotta liike lähtisi täysin alhaalta. 15 toistoa. Enempään ei vaan paukut riittänyt.

Tässä video, olkeet hyvät:

Kommentit (23)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.