This is Mika

28.01.2017 10:02 2min luku 2

Kuu vaihtuu pian ja diilit poistuvat

Hyvää lauantaita kaikille!

Kuukausi on pian vaihtumassa helmikuulle ja tämän tammikuun vikaan päivään ei ole enää montaa hetkeä. Pitää muistuttaa, että tammikuun vikana päivänä on päättymässä monta hyvää diiliä ja tarjousta.

Esimerkiksi meikäläisen suosittu Banneriskaba päättyy 31.1.17. Muista osallistua, messissä on huikeat palkinnot.

Ohjeet TÄÄLTÄ!

Huippusuosittu Whey-80 on myös vetelemässä viimeisiään tarjouksen osalta! 29.1 eli huomenna sunnuntaina on ihan vihoviimeinen hetki tilata tuo protsku superedulliseen hintaan.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan hyödyntämään tarjouksen.

Disturbin laadukkaat pöksyt saat tarjouskoodilla MNPANTS, joka pudottaa 15€ hinnasta pois kassalla. Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan disturbin sivuille ostoksille. Ovat muuten meikällä päivittäin käytössä nämä housut. Taskut vetoketjuilla!! Tämäkin tarjous päättyy 31.1.17 eli vielä ehtii!

Giant Killer -kirja on viittä vaille valmis ja taittoa enää viimeistellään. Voin sanoa, että se on suorastaan kaunis. Lehtosen Jouni on vienyt kirjan taiton aivan uusille leveleille. Tässä kirjassa yhdistyy kyllä niin monta hienoa elementtiä ja saa kokonaisuuden näyttämään fantastiselta. Ei pelkästään, että se on upean visuaalinen, siellä on järjetön määrä kuvia, minun luomaa grafiikkaa, tarinaa, muisteloita, mutta siellä on valtava määrä asiaa, tietoa, ohjeita, vinkkejä, innovatiivinen treeniopas kymmenillä ja kymmenillä konkreettisilla esimerkeillä. Kirja antaa ideoita, herättää ajatuksia, saa sinut kokeilemaan ja haastamaan itsesi.

Minulle ehkä mielenkiintoisinta tulee olemaan se palaute, mitä kirja tuo tullessaan. On jännä kuulla mitä jengi tykkää koko kirjasta ja kuinka moni löytää uutta tekemistä ja ideoita omiin treeneihinsä. Pitää olla mieleltään avoin, kun kirjan avaa. Se antaa paljon niille, jotka uskaltavat heittää vanhat ja jämähtäneet tavat treenata roskakoriin. Laatikon ulkopuolelle ajatukset, rohkeaa suhtautumista ja kokeilun halua mukaan. Näin itsekin löysin treenaamisen uudelleen ja kehitystä alkoi jälleen syntyä.

Kirjan voi yhä ennakkotilata nimmarilla. Klikkaa kuvaa alla.

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.