This is Mika

09.12.2017 18:48 2min luku 2

Jumia auki ja jalkajumppailua

Moikka!

Piru vie, kun itselläni on ollut jo vuosia kroonista selkäsärkyä oikean lavan vieressä. Joku siellä vetää spasmiin ja särky sitten heijastuu ihan niskaan saakka. Lavan kupeessa lihakset ovat lähes tunnottomat ja jumi vaihtelee tosi pahasta sellaiseen melko lievään. Kotikonstein kipua saa lievitettyä painamalla selkää oven karmia vasten tai leikkimällä sellaisten niskahierontalaitteiden kanssa.

Painelin kuitenkin eilen hierojalle ja päätin, että koitetaan työstää tuo jumiskuukkeli pikku hiljaa auki. Myyrin Kuntokeskuksessa toimiva Koskisen Niko ryhtyi vähän availemaan jumeja selästä ja kivasti saatiinkin homma käyntiin. Sen verran krooninen tuo tuntuu kuitenkin olevan, ettei yhdellä sessiolla tästä nyt vielä selvitä.

Niko on varmaotteinen hieroja ja miehelle saakin varattua ajan vaikka TÄSTÄ jos itselläsi mestat jumittaa!! Itse tykkään Nikon tuntumasta kyllä erittäin paljon!

Hieronta ohi ja meikä yrittää etujunttaotetta ujuttaa Nikon vyötäisiltä

Hieronnan jälkeen piti vielä jalkajumpat kiskaista, mutta vaimon mielestä oli parempi siirtää niitä seuraavalle päivälle. Yleensähän kova hieronta vastaa ihan täysveristä treeniä, joten taisi olla ihan hyvä juttu vaan, että siirrettiin jalkajumpat tälle päivälle.

Tänään sitten pääsikin hyvällä pössiksellä piiskaamaan reisiä. Perinteinen tuplasuperi reiden ojennuksilla ja prässillä upposi reiskoihin kuin kuuma veitsi voihin. Kaksi kierrosta supersettiä 30+30 ja 30+30 Ojennus/Jalkaprässi, Ojennus/Jalkaprässi. Painoa progressiivisesti lisää (präsiin 50kg, ojennuksiin 5kg) ja tauot hyvin hyvin lyhykäisinä siinä tuplasuperien välissä. Loppuun vetelin ihan tuntumalla vähän reiden koukistuksia ja homma oli kivasti siinä, Toistoja tulee kyllä paljon, kun tuplasupereita tulee se 5 settiä kaiken kaikkiaan. Vauhti lähinnä siinä on koko tekemisen ytimenä ja se, ettei reiskat pääse liiaksi lepäämään.

Pukkarissa jalkatreenin päätteeksi selkäkuva. Heh heh….


Pukin Vinkit vielä voimassa!

Muun muassa:

  • Herkulliset Milky protskupatukat puoleen hintaan!
  • Olimpin BCAA 20:1:1 2 yhden hinnalla
  • MuscleTechin Aminobuild next gen-40%
  • Beurerin henkilövaaka -30%
  • Monsterin kuulokkeet puoleen hintaan!!
  • ja paljon muuta kivaa!

Ja Joululahjaksi vaikka Nyyssiksen kirja?

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.