This is Mika

02.10.2010 16:50 2min luku 3

Nyt!!

Terve!

Hoi, vihdoinkin fitnesstukulta löytyy taas maailman parhaimman makuista proteiinijauhetta, Syntraxin Nectaria (makuna fuzzy navel)!!!

mika nyyssölä nectar

Tämä tuote saa ”Posepumping”-leiman:

pose pumping

ja vuoden parhaimman makuisen tuotteen tittelin MINULTA!!

Itse aion tilata tätä useita purkkeja! Suosittelen siis herranjumala kaikille Nectaria, mikään muu proteiinijauhe ei yksinkertaisesti pysty samaan makunautintoon.

NYT!!:

KLIKKAA TUOTA HELKUTIN BANNERIA JA TILAA OMASI ÄKKIÄ (ennenkuin ne TAAS loppuu) 😀 😀

Löysin vanhan kuvan netistä:

Mika Nyyssölä Body-lehden kannessa 2005

Jep, se olen minä Body-lehden kannessa vuodelta 2005. Kuvaajana Alex Danielsson. Olen siis totta tosiaan päässyt potauslehden kanteen. Tuossa ollaan juuri Pohjoismaiden mestareina keväällä 2005 ja kuvaus paikkana ei enempää eikä vähempää kuin itse Mayor’s, jossa yhä treeenaan. Painoa oli 68 kiloa ja kunto tuolloin oli aivan mahdottoman hyvä. Aki Mähönen ja minä oltiin mestoilla ja Alexin kanssa kuvattiin hänen (Alexin) omien sanojensa mukaan yhden hänen siihen astisen valokuvaajan uransa parhaimman setin.

Olin kyllä itsekin kovin tyytyväinen kuviin. Olin sitten ensin ruotsalaisen Body-lehden sivuilla (sivujakin tuli siihen lehteen ainakin 6 tai 7 sivua) heti kesällä ja syksyllä pääsin suomalaiseen versioon ihan kanteen asti ja tietysti sisäsivuille jutun kera. Otsikkokin oli raflaavasti Shanghai Joe (minulla oli pitkä tukka ja olin valmistatumassa kehonrakennuksen MM-kisoihin, jotka pidettiin Shanghaissa silloin), mutta sairastuminen esti minulta osallistumisen valitettavasti ja jouduin luopumaan mm-kisa haaveistani. Kilpailin kuitenkin menestyksekkäästi kovissa GP kisoissa vielä -06 ja -07 , 4. sija Hesassa (-06), kultaa Oslossa (-07), ja 6. sija Helsingissä (-07).

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.