This is Mika

07.08.2015 19:40 2min luku 13

Kondiskuvia viikolta

Helou!
Tässä mennyt päivät kauheeta vauhtia. Oon vääntänyt ihan hulluna hommia duunissa ja treenejä salilla. Cardiotakin on kiskottu uskollisesti joka päivä se 30 minuuttia.  Nälkä ns. matalina kaloripäivinä on aivan älytön. Meinaa hemmetti soikoon pää hajota. Pistetään joukko kondiskuvia viikon ajalta tänne, mitä en ole vielä ehtinyt julkaista blogissani.
Tässä kuva joku aamu treenin jälkeen
image (19)
Treenatessa on hyvä, kun nälän tunne katoaa. Sitten tietysti se nälkä palaa takaisin kahta kauheempana, kun menee himaan tai töihin. Kun sitten syö niin eihän se mitään auta. Mieli tekis vaan lisää sapuskaa.
Tässä eilen, kun olin lähdössä salille
image (20)
Käytiin tänään Mayorsilla jumppailemassa, kun vaihtelu virkistää aina silloin tällöin. Vaimo jumppasi selkää ja meikä pumppaili käsiä. Sain kyllä ihan hitonmoisen pumpin päälle ja olo oli mitä mainioin.
Pari kuvaa treenin jälkeenIMG_8011IMG_8013
Cardion jälkeen sitten taas heikotti niin maan penteleesti. Kauheella kiireellä kotiin ja syömään. Nyt on vetäisty pienen pieni ateria mitä oli jäljellä tälle päivälle. Pikkasen helpottaa täytyy sanoa, mutta kyllä tässä saa taistella psyyken kanssa. Ei oo herkkua hommaa tää potipiltinki. Ihan schaibaa kaikin puolin, mutta oma vika, mitäs läksin. 🙂
On muuten sitten tää gainssiviikko yhä voimassa ja arvatkaas mitä!! Goodlife -patukat näyttäisivät olevan jopa PUOLEEN HINTAAN!! BOOM!! klikkaa kuvaa tuossa alhaalla niin pääset suoraan tarjoukseen käsiksi!! Oli sitten tukulla tää ihan suunniteltu tai tarjous vahingossa päässyt läpi, ihan miten vain, käykää nyt äkkiä tilaamassa goodlifet niin saatte ne halvalla!!
700x240_Barsmania_aug15_FTUK

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.