This is Mika

10.07.2018 18:45 1min luku 2

Team M&M heitti hulvattomat pelit tulille!

Moikka!

Tuli pelattua ensimmäistä kertaa koskaan co-oppina netissä PS4 peliä. Kyseessä oli A Way Out niminen peli, jota voi pelata käytännössä vain kahdestaan. Pelissä ei ole yksinpeliä lainkaan. Kaksi miestä ystävystyy vankilassa ja auttavat toisiaan pääsemään pakoon. Molemmat ovat joutuneet HArvey nimisen tyypin hampaisiin ja vannovat kostavansa tälle kohtalonsa.

Oikein hulvatonta menoa oli Miken kanssa pelistiimissä. Pelattiin sellaiset hieman vajaat kolme tuntia ja sai kyllä nauraa koko ajan. Hyvää läppää lensi ja kun ei liian vakavasti ota tällaisia pelejä niin tosi rento meininki. Tsekkaa ihmeessä tämä meidän pelisessio. Laitoin sen YouTubeen jälkitallennuksena esiin. Jatkoa seuraa luonnollisesti, kun Mike saa reissunsa tehtyä. Parin viikon päästä heitetään seuraava sessio tulille.

Flunssa tiedotusta!

Flunssa sen kuin pahenee. Olin tosi väsynyt tuossa pelatessani ja raju flunssa verottaa kyllä kaikin puolin näitä omia voimatasoja. Oon nyt saikulla muutaman päivän ja aion kyllä levätä mahdollisimman paljon. Syödä hyvin ja katsella vaikka netflixiä tai HBO:ta. Kunhan nyt saa vain tämän taudin pois häiritsemästä ja pääsen takaisin ruotuun jatkamaan tiukkia treenejä sekä dieettiä.

 

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.