This is Mika

27.09.2016 09:38 2min luku 7

Jotain todella hyvää

Moikka!

Pakko, ihan pakko, laittaa tähän väliin puhdasta mainostusta. Sillä aina kun puhutaan goodlife -patukoista ja miten hemskatin hyvän makuisia ne ovat, joku jaksaa huomauttaa sokerin määrästä. No nyt ei enää huomauteta, sillä Fitnesstukku on tuonut odotetun Low Sugar -version Goodlife -patukasta. Itse maistoin ja voi veljet, on muuten herkullisen makuisia. Aivan törkeen herkullisen makuisia, jos rehellisiä ollaan. Ai Caramba!!

14489550_10208715088009017_1191652033_o

Näitä löytyy siis neljää eri makua ja jokainen on erilainen, herkullinen elämyksensä. Sopii välipaloina, makeanhimon tyydyttämiseen, ota mukaan reissuun, jne. Erittäin laadukas patukka ja todellakin vain 2g sokeria per patukka. Ei voi sanoa enää, että tämä olisi pelkkää sokeria.

Tässä mainosvideo instassa:

NFE2016 -messuilla on Fitnesstukulla maistelua low sugar -patukoista, jos et ole vielä ennättänyt ostaa omia itsellesi. Minäkin saatan vilahtaa siellä sun täällä. Sunnuntaina olen sitten enemmän Fitnesstukun osastolla, eli tulkaa moikkaamaan.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset tilaamaan itsellesi maistiaiset. Näitä kannattaa tilata laatikko kerrallaan, sillä siitä tulee vain vihaiseksi, kun loppuvat kesken. 🙂

lowsuga

Whey-80 on myös ihan älyttämän hyvässä tarjouksessa. 1 kilon pussi vain 9,90€.

Tilaa protskut klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

wheysted1600

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.