This is Mika

22.12.2009 01:07 1min luku 8

Kiristyy

Taas treenit takana ja aerobiset kiltisti tehtynä. Vähän on jo dieetin makua suussa. Tuntuu kivalta tehdä noita aerooppisia treenien jälkeen. Viime viikollakin tuli 5 treeniä tehtyä, joista neljässä treenissä oli mukana 20 minuuttia crossaria.

Tänään penkkiä tuli väänneltyä, mutta voimaa ei oikein ollut nostoissa takana. 2*10*120kg tuli kovimmat sarjat ja päälle vielä hammerkonetta 2*10*60kg per puoli. Olkapäät tuli jumppailtua myös. Supersarjoina otin niskantakaa punneruksen ja vipunoston. Painot olivat ihan leluja, sillä tein todella tuntumalla nuo liikkeet. Hyvin otti pumppia ja ihan ok fiilis tuli vaikkei treeni ollut tehokkaimmasta päästä.

Nostin muuten tänään vasemmalla kädellä viisi tiiltä ilmaan eli uuden enkan sain! Se on helkutin rankka laji tuo tiilten nostaminen ja jokainen voi kokeilla todellakin montako tiiltä nousee itse kullakin. Seitsemän tiiltä on jo todella kova ja yhdeksästä ylöspäin tyypit ovat kuninkaita.

Treenin jälkeen pukkarissa pieni kondis-check-out:

tricep

Voisi jopa sanoa, että kiristyy pikku hiljaa. Hyvä hyvä! Lisään sitten taas parin viikon sisään uutta knodiskuvaa, jos ollaan menty eteenpäin. Joulu tietty saattaa sotkea hieman dieettiä, sillä olen antanut itselleni luvan nauttia joulusta ja syödä mitä haluan.

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.