This is Mika

24.04.2014 04:32 2min luku 16

Kahdet jumpat

Eilen sitten käytiin kahdesti jumpilla, kun piti paikkailla omaa laiskuuttani. Duunista suoraan tekemään takareisiä ja myöhemmin iltapäivällä käväistiin tutustumassa Vantaa Gymiin.
Takareisille tuli testattua samaa 500 toiston rupeamaa, mitä etureisille tein viime perjantaina. Voi veljet, ette muuten usko miten kipeänä nuo etureidet ovat olleet sen 500 toiston jälkeen. Kävely on ollut jotain ihan kamalaa tuskaa ja jalat särki sen 3 päivää putkeen (hyvällä tavalla).
Takareisille siis sama, 500, 20kg painon kanssa. Tosin nyt tein 25 toiston sarjoissa ja tauot olivat hieman pidemmät. Tokana liikkeenä oli prässi, jossa tein takareisille suunnattua työntöä jalkojen ollessa aivan platformin yläosassa ja työntö tapahtui kantapäillä. Nyt täytyy sanoa, että aikamoinen on kutina takareiskoissa. Auts, auts!
Sitten himaan pariksi tunniksi ja 17:30 uudestaan jumpille. Nyt oli vuorossa olkapäät ja sain vetoapua Markukselta, kiitos Markus.
Tehtiin pääliikkeenä pystäri seisten eli militarypress, jonka lisäksi superina 2,5kg limpuilla viparit sivuille 10+15 oli toistot. pysyteltiin 60kg pystärissä, tosin pakko oli vikalla sarjalla testata 90 kilolla jolla tuli 7 toistoa. Tais vähän väsähtää olat?
Mika Nyyssölä Bicep
Seuraava liikepari oli viparit istueltaan 15 toistoa ja heti perään Bradford Press 15 toistoa. Näitä 5 sarjaa, painot: kässärit 7kg ja tanko 12kg.
Kunnon poltteella mentiin ja sen perään tehtiin mutkatangolla pystysoutua 130 toistoa. Ei lisätty edes painoja koska sen verran hapoilla oli jo olkapäät. Vika liike oli tämä Team M&M:n markkinoima lateraalinen viparikombo, jossa kädet nostetaan sivuille, kuten normi vipareissa, viedään yhteen eteen ja nostetaan ylös, punnerrus ylhäällä, tuodaan takasin alas eteen ja viedään sivuille ja alas alkuasentoon. 4 kilon kässärit ja 2 settiä 10 toistoa. Se oli siinä, mentiin melko reippaasti ja oltiin alle tunnissa ready!
Sali oli ihan mainio ja iso. Sellainen massiivinen halli, jossa oli  melkoisen paljon laitteita. Oltiin ruuhka-aikaan vissiin mestoilla kun väkeä oli kuin muurahaisia.
Hei, pakko muistuttaa, että nyt kun tuo Amino-Pro Essentials on saatu myyntiin takaisin, niin myös Mika Nyyssölä: Massive Muscle Growth Stack on myynnissä!! Tää on rakennettu vain ja ainoastaan laafukkaista lisäravinteista, lihaskasvua silmällä pitäen. NO bullshit!
Tilaa tämä bannerin kautta ja tuet urheilijaa!
massive muscle growth stack nyt 69 euroa!
Massive Muscle Growth Stack sisältää:

  • 1 x Whey-80, 1 kg
  • 1 x Creatine Monohydrate, 500 g
  • 1 x Amino-Pro Essential, 464 g
  • 15 x Goodlife, 50 g (BOX)
  • 1 x ZMA Hardcore, 160 caps
  • 1 x Fitnesstukku Shaker tai Star Nutrition Smartshake Lite 600 ml

Massive Muscle Growth Stack on ”enemmän lihaa” -paketti, joka optimoi lihaskasvusi! Whey-80 antaa laadukasta proteiinia päivän ajaksi, Creatine Monohydrate lisää voimaa, sarjakestävyyttä ja lihasmassaa, Amino-Pro Essential tehostaa treeniä, estää kataboliaa ja auttaa palautumaan kovista treeneistä, Goodlife-patukat toimivat välipaloina ja matkaeväänä ja ZMA Hardcore antaa paremman unen ja palautumisen päivän treeneistä. Lihaksen on saatava riittävästi proteiinia ja tämä paketti optimoi lihaskasvun kaikilta osa-alueilta.
hinta: 74.90 €

Kommentit (16)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.