This is Mika

24.04.2018 10:40 3min luku 1

Talvilomilta kesälomille sekä uusimmat uutiset!

Moikkis koikkis!

Tänään olis viimeinen työpäivä tiedossa ennen talvilomaa. Jep, en ole pitänyt vielä talvilomiani, joten vaikka tässä alkaakin olla kohta kesä, menköön tuo loma nyt virallisesti vielä nimikkeellä ”talvi”. Tosin ovelasti nappasin heti tuon talviloman yhteyteen pari kesälomaviikkoa. Mennään siis talvilomilta suoraan kesälomille.


”What magic is this?”


On tämä niin mystistä. Huh huh. Ja selvyyden vuoksi, jos joku nyt ihmettelee, että miten mulla voi lomat alkaa keskellä viikkoa, niin mulla on parit vuosivapaat tässä laitettu ennen viikonloppua niin siksi jään tämän päivän jälkeen lomille. Toki jos nyt vielä tarkemmin miettii, niin talvilomahan ihan virallisesti alkaa vasta ensi maanantaina. Enihau, toukokuun loppupuolella vasta takas sorvin ääreen.

Westworld

Moni varmaan muistaa tämän sci-fi -sarjan viime vuodelta. HBO:lla taitaa näkyä kakkoskauden eka jakso, jos nyt ihan tulkitsin jotain mainoksia, mihin törmäsin FB:ssä. Sarja on kyllä ihan kympin arvoinen, eli jos et vielä ekaa kautta ole nähnyt niin suosittelen kyllä lämpimästi.

Kuvauksia huomenna

Käydään huomenna tsekkailemassa vähän salin ulkopuolisia lokaatiota ja käydään napsimassa kuvia tulevaan kirjaan. Tarkoitus on tehdä kaikin puolin tyylikäs ja visuaalinen Treenatlas ja se vaatii kyllä panostusta kaikin puolin ja tämä tarkoittaa, että kuvien eteen on nähtävä vaivaa vaikka sitten olisikin kyseessä jotain taustatäytettä tai muuta väriä. Kaikki tuo panostus ja hiominen kyllä näkyy sitten ulkoasussa.

Kirjan voi siis ennakkotilata jo nyt signeerauksella. Klikkaa kuvaa alla:

God of War ilmestynyt

Tätä peliä on moni odottanut. Nyt se on ilmestynyt. God of War aka Kratos on nyt vanha ukko ja tällä on vielä poika. Sen mitä tiedän tästä niin peli on enemmän nyt RPG:tä. Messissä on Kratoksen poika, jonka kanssa sitten edetään läpi pelimaailman tag teamina. Upeen näköinen graffa ja taistelu näyttää todella siistiltä. Itse en ole vielä hommannut peliä mutta kovasti tämä uusin God of War on saanut kehuja lähes kaikilta.

Itse olen kuitenkin vähän skeptinen pelin vuoksi. Vaikuttaa hyvin vahvasti perinteiseltä putkijuoksulta ilman mitään vapautta kulkea minne haluaa. Juoni kuljettaa vahvasti tarinaa eteenpäin eikä omilla valinnoilla ole mitään virkaa. Nooh, God of Warit ovat aina olleet upean näköisiä putkiseikkailuja, joten kaipa tässä vaan ollaan upgreidattu peli entistä mageemmaksi.

Itse olen vaan niin koukutettu avoimen maailman peleihin, kuten AC Origins, Witcher, Fallout, Far Cry 5 jne, että nämä putkitahkoamiset eivät jostain syystä sytytä vaikka miten kauniiksi ne luodaan.

Arvostelua pelistä

Messuposettelua

Törmäsin tällaiseen videoon selaillessani nettiä. Video on viime viikonlopulta Disturb Fitness Classicin messuosastolla, jossa oli huikee meininki ja hauskoja ihmisiä. Tuomo Korhonen kumppaneineen haastoi vanhan Papan poseerauksiin. Yhdellä jannuista oli isot reiskat, toisella kova selkä ja Möykky nyt vaan halus esitellä massojaan. Välillä oli siis housut kintuissa ja toisena hetkenä paita pois. 😀 Hulvatonta menoa.


Kilpailun voittaja!

Viime viikolla jälleen oli skaba, jossa palkintona Giant Killerin kirja ja paita. Nyt napsahti voitto tälle herralle:

  • Zampza Said, F1574226, M-koko

Onneksi olkoon Zampsalle. Laitahan maililla (mika@nyyssola.fi) sun oikea nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, niin pistetään pakettia tulemaan! Kiitos jälleen kaikille osallistujille. Ensi kertaan taas!


Tsekkaa huhtikuun tarjoukset!

  • Esim Fastin supermaukkaat NIX patukat -30% tarjouksessa!
  • L-Glutamiini (400g) -35%
  • Törkeen herkulliset napostelunhimoon tarkoitetut Proteiini Chips -35% alessa!

Klikkaa kuvaa alla! DYYD BOOM!! #bannerilord

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.