This is Mika

25.03.2012 04:14 2min luku 15

Kello tikittää - ainakin tunnin etuajassa

Jaahas,

kello on 2:54 nyt, mutta mullehan se on jo 3:54 koska kellot siirretään tänään idioottimaisesti kesäaikaan tunnilla eteenpäin. Kiitos vaan sekin neropatti joka tän kesäajan keksi, veit saakeli multa yhden hyvän tunnin yöunistani. Nyt ei lihas päässyt kasvamaan tai palautumaan sitä tuntia mikä varmaankin olisi ollut elintärkeä tän päivän olkapäätreenejä varten.

Muistakaa siis kääntää kelloja tunnilla eteenpäin tai myöhästytte duunista! Booyah!

Kohta on huhtikuu ja Turun konsalla kisat! Enää tasan kaksi viikkoa aikaa dieetata, koska vikaa viikkoahan ei lasketa enää. Se on tyhjennys- ja tankkausviikko eli silloin pitää jo olla kunnossa. Nyt jos koskaan on siis kaikkien niiden kisaajien, jotka meinaa lavalle nousta eikä kunto ole vielä kohdillaan, revittävä kaikki irti näistä kahdesta vikasta dieettiviikosta. Kahdessa viikossa pystytään ihmeisiin, sen on moni todistanut, mutta se vaatii ankaraa dieettiä ja aerobista! Nyt vaan kovasti tsemppiä kaikille niille, jotka tahkovat viimemetrejä kohti kevään kisoja.

Heh, tässä vanha kuva kultsan kisoista 2006. Meikäläinen keskellä vertailussa isojen poikien kanssa. Jerry (IFBB Pro) Ossi toinen vas.

Kisan isoin ja pienin, Kim (139kg) ja mä (71,7kg)

Kommentit (15)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.