This is Mika

06.07.2015 10:44 2min luku 14

Enää 11 viikkoa ja päivät käy vähiin

Hello!
Paino 84,1kg. Painetaan menemään, jäljellä 11 työviikkoa ACE:en. Vika viikko jää aina laskematta, koska se viikko luetaan viimeistelyviikoksi ja tällöin kunnon on oltava valmis. Vielä en ole saanut tietoa liitolta pääseekö ACE:en kilpailemaan vai ei.
Tän aamun kuntokuva
abs
Vielä on duunia paljonkin, jos tarkoitus on olla todellisessa iskussa lavalla. Täytyy rukoilla, että homma menee kuten se paperille kirjoitettiin. Mutkia on tullut matkaan, mutta toistaseksi en niitä surkuttele tai ala täällä itkemään. Aina tässä hommassa mennään tutkimattomilla teillä. Kroppa ei pelaa samalla tavalla kuin edellisinä vuosina. Ikäkin tuo omalta osaltaan aina haasteita mukanaan, sillä aineenvaihdunta ei ole sama enää kuin kakskymppisenä. Yritän nyt keskittyä saamaan itseni sinne lavoille ja tuoda edes vastaavan paketin kuin vuonna 2012.
Kun vain jaksais vääntää nää 8 viikkoa vielä niin periaatteessa homma helpottuu, kun ei tarvitse jakaa huomiota normiduuneihin ja pystyy keskittymään puhtaasti kehonrakennukseen.
Syyskuussa jään pois duuneista ja voin antaa 100% huomion tähän tekemiseen. Päivä kerrallaan on mentävä ja koitettava pitää pää kylmänä. Vammasen kliseisiä lauseita, tiedän, mutta minkäs teet? Pää tässä todellakin on pidettävä kylmänä, varsinkin, kun ollaan kaukana tyytyväisyydestä dieetin osalta.
Oli sitten hyvä päivä tai huono, niin minkäänlaiseen varmuuden tilaan ei ole tuudittautuminen. Pakko vaan keskittyä yhteen hetkeen, yhteen treeniin ja toivoa, että homma kantaa läpi jokaisen treenin, jaksaa painaa niin kovaa, kun vain kykenee.
Kuva viime viikolta, käsijumpan lomassa.
habaa
Hei muista käydä tilaamassa ittelles tuo meikäläisen nimikko sheikkeri, se on limited edition! Kuvaa klikkaamalla pääset suoraan tuotteeseen!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (14)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.