This is Mika

15.12.2015 22:08 2min luku 15

Massaa lisää!

Hey DYYDS!

Whazzuuuup? Miten menee, mikä boogie? Itsellä reenit pörisee ihan valtavan mainiosti. Jokaikinen jumppa on osunut ja uponnut oikeaan osoitteeseen ja seuraavina päivinä on liha ollut hellänä. 93-94 kilon tuntumassa pyörii paino ja yllättävän freeshi olo on vaikka samoissa painoissa ennen on puuskutellut paljon herkemmin.

Onhan se totta, että mitä enemmän massaa on yllä sitä huonompi se aerobinen kunto on. Lihas vaatii happea ja iso lihas vaatii tosi paljon happea.

Olkajumpat meneillään

12375963_10206597978882612_809893211487209063_n

Ehkä tässä elimistö alkaa tottua tähän painoon tai se tuntuu olevan sinut tän kanssa, koska tosiaan ennen viime dieettiä edellisellä offilla 93 kiloa tuntui olevan ihan maksimi paino mitä pystyi ylläpitämään. Sekin vaati sen, että jatkuvasti piti syödä ihan oksennuksen maku suussa.

Nyt olen tehnyt niin, että jos ruoka ei ole maistunut, niin olen ihan chillisti vaan syönyt vähemmän ja yrittänyt olla stressaamatta asiasta. Väkisin en ole ruvennut ahtamaan ruokaa vaan oikeastaan olen pyrkinyt siihen, että tarkoituksella sitten syönyt tosi vähän ja antanut sen ruokahalun ikään kuin itsestään palata takaisin.

Päivä tai kaksi siis melko matalilla kaloreilla ja kas kummaa, jälleen on maistunutkin ruoka. Hyvä näin ja tuntuu, että kroppakin tykkää tuollaisesta vaihtelusta.

Katotaan nyt ihan rauhallisesti miten kroppa lähtee taas toimimaan, kun dieetti on jäänyt taakse ja pääsee rutiineihin käsiksi. Aina kisojen jälkeen mulla on kroppa mennyt askeleen eteenpäin kehityksessä ja lihasta on syntynyt, mutta se toki vaatii aina sen panostuksen eikä aina ole ollut ihan täysi panostus päällä. Sitä on vaan kokenut mentaalisesti niin kovia dieetillä, että useimmiten treenit hieman hiipuu ja se paras hyöty jää käyttämättä.

Game Corner

Cyberpunk 2077 on Witcherin tekijöiden uusin peli joka ilmestyessään tulee takuuvarmasti räjäyttämään pelaajien verkkokalvot ja mielen, sillä tässä on sitä jotain mitä ei ole ennen pelimaailmassa nähty. Peli perustuu käsittääkseni Cyberpunk 2020 roolipeliin, jota on itsekin nuorempana tullut pelattua satoja tunteja. Mike Pondsmith on tämän roolipelin luoja ja Co-Producer CD Projekt Redin tulevassa pelissä Cyberpunk 2077.

Teaseri on kaunista katseltavaa.

Se mikä tässä kiehtoo eniten on tietysti tuo Cyberpunk maailma. Kaikki muistavat Blade Runner -elokuvan, jossa tunnelma ja ympäristö loi sen futuristisen atmosfäärin. Jos peli pääsee lähellekään sitä Blade Runner tunnelmaa, se on helvetin kova juttu.

Itselläni on aina ollut hassu haave, että joskus peliteollisuus voisi rakentaa tuollaisen vapaan ympäristön pelin cyberpunk-maailmaan. Tuon hurjan haasteen on siis ottanut itselleen erittäin kova pelitalo CD Projekt Red, joka on jo todistanut pystyvänsä tekemään jotain äärimmäisen kaunista ja uniikkia, kuten Witcher 3.

Tätä peliä odotan kuin kuuta nousevaa. Toivotaan, että Pondsmith pystyy vaikuttamaan riittävästi niin visuaaliseen kuin itse tunnelmalliseen puoleen. Toivotaan että peli tulee olemaan jotain ennennäkemätöntä ja ainutlaatuista, jossa on sitä aitoa Blade Runner -fiilistä!

Kommentit (15)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.