This is Mika

25.06.2017 13:52 2min luku 2

Juhannusta, paljua ja domppaa

Moikkis koikkis!

Se on Suomen keskikesän juhla, Juhannus. Ulkona sataa ja on upeasti 14 astetta lämmintä. Olen niin kovin iloinen aina silloin, kun Jussi on vähäluminen. Tämä on niin maan perhanan ihanaa, kun saa kesällä kerrospukeutua ulos mennessään.

Olemme perinteisesti Kiikalassa nauttimassa suvesta. Syödään, juodaan, saunotaan ja paljutellaan. Eipä tämä muuta tarvitsekaan, kun on vielä hyvässä seurassa. 😀

Nyt varsinkin tällaisen kehnon sään kohdatessa, on erittäin mukava lillua noin 40 asteisessa paljussa. Tosin sieltä ei tahdo enää poistua, kun kylmä ilma tuntuu entistä kylmemmältä paljusta poistuessa.

Sapuskaa ollaan syöty mielin määrin ja voi veljet miten hyvää. On ollut grilliherkkuja, kuten:

  • Maissia
  • naudan ulkofilettä
  • pekonisieniä á la Britt
  • possun sisäfilettä
  • salaattia
  • bataattikeittoa á la Tea
  • makkaraa
  • Fetasalaattia á la Britt

Juomana domppaa, punkkua, GT:tä, lonkeroa, olutta, sidukkaa, jne. Kuubalaisia sikareita päässyt myös pössyttelemään, kiitos Samin. Grillimaisterina toimi allekirjoittanut sekä Sami.

Juhannus 2017 ja kuolleita ”yllättävän” vähän. Onnettomuuksissa kuollut 24.6 mennessä 6 ihmistä, joista 5 hukkuneet. Siinä on 5 ihmistä hukkunut aivan turhaan. Montako noistakin tapauksista oli hukkunut sepalus auki tai alkoholin vaikutuksen alaisena? Veikkaisin, että melko moni. Surullista se on aina, eikä näytä ihmiset koskaan oppivan. Edellis vuonna vastaavaan aikaan oli kuollut jo 11 ihmistä, joten ainakin siihen nähden voisi sanoa tulleen edistystä. En tosin usko, että suomalaiset tulisi ikinä oppimaan näistä turhista kuolemista yhtään mitään. Alkoholi ja vesistöt eivät ole hyvä yhtälö missään tilanteessa.

Nyt mennään sunnuntaissa ja pakko kitistä näistä sääolosuhteista vielä. Aloitin nimittäin tämän blogin kirjoittamisen jo lauantaina, mutta se jäi kesken. Kovasti toivoin, että säät olisivat lämmenneet edes sunnuntaiksi (eli täksi päiväksi). No, ei toivoa. Kylmää on yhä ja taivaalta ripottelee aika-ajoin vettä. Surkea Juhannus kaiken kaikkiaan. Blääh. 🙁 Mihin voi valituskirjeen lähettää tällaisista toivottoman kehnoista säistä? Voisko joku kertoa? 😀

Huomenna sitten koitetaan piristää mielialaa jollain kivalla tempauksella täällä blogissa. Olkaahan kuulolla! Mutta asiasta kukkaruukkuun. Tänään on vielä viimeinen mahdollisuus hyödyntää tuo maan mainio proteiinitarjous. Tukulla on kasa erilaisia ja eri merkkisiä protskutarjouksia vielä tämän sunnuntain ajan voimassa. Käykäähän katsomassa. Klikkaa kuvaa alla ja ota hyöty irti! BOOM! Ilmaisilla toimituksilla vielä!

 

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.