This is Mika

08.11.2012 12:39 2min luku 60

Gymlog 32 - 15 minuutin selkä

Voi selkäpäivää!

Eilen olikin aikamoinen treenisessio. Kuvattiin uusi jakso gymlogia ja otettiin käsittelyyn selkätreenit. Odotettavissa jonkin sortin rääkkiä.

Kun kaikki oli vielä edessä:

Selkä on iso lihasryhmä ja se toki vaatii paljon resursseja väsyäkseen totaalisesti. 15 minuutissa en olisi uskonut saavani selkää noin hapoille ja ennenkaikkea miten rankkaa on lähes tauotta kiskoa sarjoja. Ensimmäinen liike oli itseasiassa se DA liike, jolla saatiin selkä tuhottua täysin. T-kulmasoutu 6 toistoilla, 10kg korotuksilla. Tauot lähestulkoon vain sen verran, että Mike sai uuden kympin limpun paikoilleen. Sarjoja tuli 16 kokonaisuudessaan, joista yksi jäi 3 toistoon. Maksimiraudat olivat 80 kiloa. Homma meni hyvin sinne 70 kilon hujakoille ja siinä vaiheessa loppuivat meikäläisen keuhkoista puhti. Tuntui, kuin kapasiteetti keuhkoissa olisi pudonnut puoleen. Nuorena olen kärsinyt rasitusastmasta ja tuo treeni sai vastaavanlaisen tuntemuksen keuhkoissa kuin että olisi astmakohtaus päällä. Erittäin epämiellyttvä kokemus, kun ei pysty hengittämään kuin pintahengitystä.

Epätoivon hetkellä:

Vaikka alaspäin mentäessä homma hieman helpottui, oli se siltikin tuskaa poimia niitä toistoja, kun tuntui siltä, että hengitys kulki pienen pillin läpi. Varoituksen sana siis teille jotka meinaatte kokeilla vastaavaa, kuunnelkaa kroppaanne ja jos tuntuu ylitsepääsemättömän pahalta, jättäkää kesken. Seuraavalla kerralla se voi sitten mennä paremminkin? Kasikymppi oli siis meikäläiselle ehdoton maksimi tällä kertaa. Kunto petti, mutta loppuun asti ja kunnialla vietiin Miken kannustaessa taustalla.

Nyt on sitten sellainen kokovartalokipsi kropassa. Alaselkä ihan tukossa, latsit yhä turvoksissa. Jopa perse ja jalat ovat kipeänä. Ihan ihmeellisen kivulias olotila, mutta täytyy sanoa, että olen NIIN tyytyväinen suoritukseeni siitäkin huolimatta, että se väsähtäminen tapahtui nopeammin kuin olisin olettanut.

Ei muuta kuin katsomaan miehen kärsimystä. Ja saa nauraa…. 😀

Kommentit (60)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.