This is Mika

29.11.2014 19:47 3min luku 23

Sekalainen sikiö

Heippa!
Oikein rattoisaa lauantaita kaikille. Vielä on tää viikonloppu aikaa hyödyntää ihan huikeet Fitnesstukun tarjoukset. Patukkadiili on siis sunnuntaihin asti voimassa. Goodlife -patukat puoleen hintaan. Siellä on paljon muitakin herkkupatukoita ihan törkeen halpaan hintaan, joten ei muuta kuin banneria laulattelemaan! 😀 Älkääkä unohtako Octanea. Itsekin juuri tilasin extra Octanet ittelleni kun halvalla lähti.
patukat diilissä
viikon diili
Doddi! Ja mitäs muuta? Heh, löytyi muuten hauska kuva selaillessani vanhoja kuvakansioitani. Vuodelta 2012 kisojen jälkeen takahuoneessa napattiin muutamia fotoja frendien kanssa. Mike ja mä tässä posetellaan.
Herra valkoinen ja minä!
mikejamä2012
Ens vuonna sitten tulossa kovempi paketti kuin mitä oli 2012. Se on takuuvarma, että siihen pyritään. Lihaa enemmän ja kireyttä enemmän. BOOM BOOM! Posehousut paukkuu ja meikä tekee kaikkensa, että show pistetään pystyyn BA DA BOOM!! 😀
Nyt on paino 90kg kieppeillä. Rasvaa on kropassa jonkun verran ja niin sitä tällä hetkellä pitääkin olla. Ens kesäkuussa lyödään dieetti täysillä päälle ja jo keväällä pyritään olemaan timmissä kunnossa, jotta homma saa lentävän lähdön. Eli siihen asti paino saa olla siellä 88-92 välillä. Saahan se toki nousta korkeammallekin, jos on noustakseen, kunhan ei ihan läskiksi muutu. 😉
90kg läskimys pullamus posettaa!
pouset
Salilla olkapääreenin lomassa
olkareeneissä
Ei muuta kuin asennetta lisää, kovaa treeniä ja paljon ruokaa siihen tueksi, lepoa unohtamatta.
Levosta puheen ollen torstai päivä meni totaalisesti leväten. Makasin koko päivän sängyssä, nukuin, söin ja kattelin leffoja. Suoraan sanottuna en tehnyt yhtään mitään muuta. Oli pitkään ollut sellaista yleisväsymystä kropassa ja jotenkin vaan päätin siinä puolen päivän maissa, että salit saa jäädä, käänsin kylkeä sängyssä ja jatkoin koisaamista. Seuraavana aamuna sitten huikeen kovat jumpat sekä iltapäivällä perään toiset. Teki todellakin terä se totaalilepo.
Safkaa mätetään kaksin käsin jälleen kerran. Ollaan taas siinä vaiheessa, että ruoka maittaa ja uppoaa hyvin. Katsotaan nyt miten kauan tätäkin kestää ja pudotellaan sitten kaloreita kun siltä tuntuu.
Päivän treenivinkki hauiksille.
Ristikkäistaljassa hauiskääntöä voi tehdä monella eri tavalla. Yksi mainio ja oikeasti miellyttävä liike on tehdä leveällä mutkakahvalla tai (leveällä) suoralla kahvalla hauiskääntöä otteen ollessa aivan kahvan päissä (ylileveä ote). Eli siis oteleveys maksimileveydelle ja aloita vaikka lämmittelyt kevyellä painolla tekemällä 20-30 toistoa 3-5 sarjan verran. Pumppaa verta hauikseen hakien kunnon supistusta haboille.
Cable_Curl
Sitten tee tiukka triplasetti.
Ensimmäinen liike on hauiskääntö suoralla- tai mutkatangolla seisten. 15 toistoa kunnon vastuksella, voit hieman jopa cheatata vikoissa toistoissa, heti perään tuo ristikkäistaljakääntö erittäin leveällä otteella ja selkä suorana, mutta huomattavasti kevyemmällä painolla. Tee 15 toistoa tässäkin mutta puhtaasti. Vika liike on muuten sama mutta narulla. Tässä vie liike failureen. 4-5 kierrosta näitä niin boom, on kädet pumpissa.

  • hauiskääntö suoralla tai mutkatangolla 15 toistoa
  • hauiskääntö ylileveällä otteella ristikkäistaljassa 15 toistoa
  • hauiskääntö narulla 15+ (failureen) toistoa

Oikein hyviä treenejä kaikille!

Kommentit (23)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.