This is Mika

04.08.2015 08:46 2min luku 20

Hyötyviikko!

Moikka!
Kyllähän se näin menee, että sapuskaa pitää kiskoa naamariin, jos haluaa saada treeneistään parhaimman hyödyn irti. Usein ongelmaksi voi muodostua, että ruokailuvälit venyy kohtuuttoman pitkäksi. Niitä voidaan kyllä paikkailla tarvittaessa esim proteiinipatukoilla. Tällöin saadaan elimistöön ravintoa ja metaboliikka pidetään käynnissä. #BOOM!
Tukulla on tällä hetkellä gainssiviikko ja 20% irtoaa alennusta patukoista. Klikkaa kuvaa tuossa alempana ja pääset suoraan kampanjaan käsiksi! #bannerijumala
700x240_Barsmania_aug15_FTUK
Paino tänä aamuna 83,2kg. Eilen vedin niin sanotun matalakaloripäivän. Vain 300 grammaa riisiä tuli syötyä. Tänään vielä toinen samanlainen ja sit huomenna 500g pastaa, tomaattikastiketta, valkosipulia ja kanaa. #NAM! Huomenna myös tuplatreenit, joten hyödynnetään tuo isompi hiilarimäärä tehokkaasti treeneihin!
Eilen rapsahti kylki tällä tavalla, kun vähän rutisti
95524-6bb73939b77dc458da04a04449241ca4
Jep jep jep! 😀
Nyt on ruoka tulilla ja salille 10:30 takareisijumppaan. Ei ole taukoja tullut salilta, sitten Tallinnan viikonlopun. Hyvin silti jaksaa painaa, kun rytmittää lihasryhmät niin, etteivät ylikuormitu.
Riisit ja kanat pannulla. Kohta syödään!
IMG_7956
On nää matalat kaloripäivät kyllä hankalia painaa läpi. Varsinkin, kun metaboliikkaa härnätään pienillä aterioilla koko ajan. Periaatteessa syömättä oleminen olisi helpompaa, koska silloin elimistö menisi säästöliekille ja lopulta näläntunne katoaisi. Nyt sitä pidetään koko ajan käynnissä ja pyritään tällä toiminnalla saamaan elimistö käyttämään rasvavarastoja energianlähteenä.
Näin se homma toimii ja kroppa polttaa rasvakudosta, koska syömällä pidetään huoli aineenvaihdunnan aktiivisuudesta. Kuten olen aikasemminkin maininnut, yritän mennä ihan vain päivä kerrallaan. En mieti kauhean kauas eteenpäin, koska mitä enemmän sitä miettii, miten kauan tässä pitäisi vääntää tätä, saa se masentumaan ja epätoivoiseksi. Nytkin mulla on tähtäimenä vain tuo huominen pastapäivä. Sitä kohti menen ja sen vuoksi jaksan. 🙂
Eipä tässä muuta. Jatketaan taistelua kohti Arnoldia sekä Lahden NFE:tä! 🙂

Kommentit (20)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.