This is Mika

09.06.2013 06:40 2min luku 62

HUOMIO HUOMIO!!!! - Bannerikilpailu käynnistyy kesän kunniaksi!!

HUOMIO HUOMIO!!

Luit oikein! Banneriskaba starttaa kesän kunniaksi. Multa on kovasti kyselty ja pyydelty, että laittaisin pitkästä aikaa bannerikilpailun pystyyn. Nyt kun on kesä ja kärpäset, niin pakkohan sitä on heltyä. Nyt siis starttaa jo legendaariseksi muodostunut banneriskaba!!!  TÄTTÄDÄÄ! 😀

Poikkeuksellisesti kilpailu on voimassa 9.6.2013-31.7.2013

Eli suurin piirtein sille ajalle, kun on kesä Suomessa kauneimmillaan. Jälleen kerran voittaja palkitaan treeneillä meikäläisen kanssa SEKÄ treenien jälkeen mennään safkaamaan minun piikkiin! Näiden lisäksi voittaja saa yllätyspalkinnon! Yllätyspalkinto annetaan tapaamisen yhteydessä! 😀

banneriskaba_smll

Bannerikilpailun säännöt ovat yksinkertaiset:

Tee mahdollisimman suuri tilaus bannerini kautta. Suurimman yksittäisen tilauksen tehnyt henkilö palkitaan treeni-lounas-komboon kanssani!

Toimi siis näin:

  • Lähetä sähköpostiini (mika.nyyssola (at) pakkotoisto.com) maili otsikolla: Bannerikilpailu ja oma nimesi
  • Laita tilauksesi arvo sentilleen sekä päivämäärä milloin tilaus on tehty SEKÄ TILAUSNUMERO!!. (näin pystyn tarkistamaan tilauksen oikeellisuuden)
  • Anna oma nimesi, yhteystietosi ja puhelinnumerosi, josta sinut voi voiton sattuessa tavoittaa
  • Kerro myös lyhyesti mitä haluat treenata kanssani

 

HUOM!!! Lisää vielä tilausnumerosi tilauksesta mailiin. Saat tilausnumeron tilausvahvistuksessa!!!! Tämän avulla pystyn jäljittämään tilauksen tarkasti ja tarkistamaan summan oikeellisuuden!!! HUOM!!!

Vinkki: Helpointa on ottaa kuvakaappaus tilausvahvistuksesta, minkä moni kilpailuun osallistuneista on fiksusti tehnytkin ja laittaa kuva liitteenä sähköpostiin!

-Bannerikilpailu on voimassa: 9.6.2013-31.7.2013

-Muina ajankohtina tehdyt tilaukset eivät osallistu tähän kilpailuun.

-Eri tilauksia ei voi yhdistää. Tilauksen on oltava yksittäinen!!

-Pidä huoli, ettet ole mennyt Fitnesstukun sivuille aikaisemmin muuta kautta tai ettei sinulla ole tukun sivut auki toisessa välilehdessä. Helpointa on tyhjentää välimuisti selaimesta ja sen jälkeen mennä bannerin kautta tukun sivuille. Näin vältymme epäselvyyksiltä.

ONNEA KAIKILLE KISAAN! Muista, summa voi tuntua sinusta pieneltä, mutta pienelläkin summalla voi voittaa, sillä suurinta summaahan ei kukaan tiedä. Aina kannattaa siis osallistua, se ei maksa sinulle kuin sen osallistumisen vaivan! Palkinnot ovat todellakin hulppeat ja ainutlaatuiset, en nimittäin juurikaan harrasta saleilla ohjausta. Keskityn pääosin omiin treeneihini enkä tee ohjauksia kuin hyvin harvoin ja harvalle ihmiselle. Jaan myös treenin ohessa paljon informaatiota ja tekniikkaneuvoja jotka olen yli 21 vuoden aikana kahminut itselleni. Saat siis kullan arvoisia tipsejä ja huikean kokemuksen kehonrakennuksen Suomenmestarilta sekä Gymlog-tähdeltä. (kylläpäs nyt omakehu haisee) 😀

overall mika ja marko

peconfire

Kommentit (62)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.