This is Mika

04.12.2007 11:46 2min luku 2

Mc “Mothafuckin” 1€

mc1e.jpg

Jou!

Eilen taas kuvauksia. Vuorossa oli Rap-henkinen gangsta photoshoot. Oltiin LUX:sissa kuvaamassa MC 1€:n uutta singlepromoa: West side or East side, You Decide.

Aika hulvatonta menoa taas oli kuvauspaikalla. Purtsikin tuli jeesaamaan tavaroitten ja valojen kantamisien/asentelujen kanssa. Videoita odotellessa… Niitäkin siis löytyy, mutta nuo Miket ja Purtsit ovat vähän hitaita niiden kanssa. Nonniin, tässä tämä videomateriaali kuvauksista:

*VIDEO*

Tetuanista saatiin kuteet lainaan ja huh minkä hintaisia olivatkin (yht 400€). Kengät pelkästään pari hunttii. Olihan ne ihan kivan tuntuiset jalassa, mutta aika hinnakkaat. Itse panostin sen verran, että ostin R-kioskilta sellaiset 3€ maksavat hikiranne/sorminauhat (näkyy kuvissa myös). Eli panostus osaltani kuviin oli todella kova. Noh, enhän mä niistä penniäkään saa takaisin, joten panostus tulee pysymäänkin osaltani vain niin minimissä kuin mahdollista. Nää on siis täysin Miken omia juttuja nää kuvaukset ja vain omasta hauskanpidosta olen aina mukana! Tietysti kuvathan säilyy muistoina ikuisesti, joten ne ovat ”priceless”.

IMG_3195-10.jpgIMG_3170-10.jpgIMG_3204-10.jpgIMG_3118-10.jpg

Aamulla jaksoin jopa vääntäytyä salille tekemään jalkatreenit. Aika hyvä? Treenit olivat aika huitaistut –> Reisiojennusta ja prässiä. Sain kuitenkin taas ihan hyvän pumpin reisiin, joten ei ihan hukkaan mennyt.

Okkei, nyt syömään ja sitten töihin…ja syömään lisää. Näkyillään homies!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.