This is Mika

10.08.2006 10:46 2min luku 0

Helsinki GP:sta ja Kim Koldista

Keväällä 2006 oli kehonrakennuksen Helsinki Grand Prix ammattilaissäännöillä. Siellä kilpaili monta tasokasta kehonrakentajaa, kuten Reino Strand, Jerry Ossi, Timo Vilponen, Sune larsen, Ott Kiivikas, Jari Mentula, Kim Kold yms.

Kim Kold on pohjoismaiden suurin kehonrakentaja. Lähes kaksimetrinen ja lavalla 130-kilon painoinen ”gentle giant” on minulle tuttu kilpakumppani jo vuoden 2005 PM-kisoista. Tanskan mies on karusta ulkomuodosta huolimatta mielettömän ystävällinen ja kohtelias mies. Kim Kold on myös todellinen showmies, joka vetää aina yleisöä missä ikinä kilpaileekin.

Kim ja Mika takahuoneessa!blogikoko.JPG <-- Backstagekuvaa Kimistä ja minusta. Kännykällä otettu, siksi niin epäselvä. Kim on suurimpia kehonrakentajia maailmassa ja minä olen/olin ainakin Helsinki Grand Prix-kisan pienin kilpailija. Painoeroa hulppeasti yli 60-kiloa ja pituuseroa 30cm. Kim ja Mika kilpailijakokouksessa.blogikoko.jpg <--Kim ja minä kilpailijakokouksessa. Mies pisti shown päälle ja minä vastasin omalla "mostilla", huumorimielessä tietenkin. Historiaa. Alex Danielsson kuvasi meitä molempia edellisvuoden PM-kisojen jälkeen Mayorsilla ja täytyy sanoa, että Kim on yllättävän ammattimainen. Hän tuli kuvauksiin kuten pitikin, ajallaan ja mukisematta teki kuvaukset sovitulla tavalla, hymyssä suin. Kun homma oli pulkassa Tanskan jätti paineli suoraan lentokentälle ja lensi kotiin. Minun onnekseni valmentajani Aki Mähönen osasi aavistaa erään toisen kuvauksiin kutsutun kaverin tekevän oharit ja sai Alexin suostuteltua kuvaamaan minua. Alex olikin sitten niin yllättynyt minun kunnostani, että julkaisi kuvat Ruotsin Body-lehdessä. Samat kuvat päätyivät myös Suomen vastaavaan lehteen ja vielä kanteenkin!! 58_mika_06blogikoko.jpg58_mika_04 blogikoko.jpg

Kehonrakennus on lajina ihan mielettömän hieno, kun saa tavata mitä mukavampia ihmisiä. Esim Jerry Ossi on todella sympaattinen mies. Reino Strand on myös todella mukava ja kohtelias. Ja tietysti Kim Kold.

Kim ja Mika kilpailijakokouksessa2.jpg <--Vielä yksi kuva takahuoneesta, jossa oli mahtava tunnelma, kuten oli koko kisan ajan niin backstagelta lavalle asti ja sieltä kotiin!

-Mika Nyyssölä

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.