This is Mika

14.03.2017 19:47 2min luku 13

Nimmarit kirjoissa - Raskas mutta kiva reissu

Tervehdys kaikille!

Lomat jo takana päin, iho kesii ja haikeana yhä maistan etäisesti Sangrian makean maun suussani. Miksi lomat tuntuvat aina niin lyhyiltä? Viikko Corralejossa oli fantastisen rentouttava. Emme tehneet yhtään mitään. Maattiin vain auringossa, syötiin ja juotiin.  Se oli ihan DYYD reissu!

Eilen aamuyöstä oltiin kotona ja kahden tunnin yöunilla heti aamulla paineltiin Virtamon Jounin kanssa kohti Saarijärveä signeeraamaan 1200 ennakkoon tilattua kirjaa. Huh huh, mikä ruljanssi, oltiin melkein puolen yön aikoihin vasta kotosalla. Mutta kiva päivä kaiken kaikkiaan ja läppä lensi kyllä koko ajan. En olisi koskaan uskonut miten hurja määrä tuollainen 1200 kirjaa oli, kun sen livenä näki. Se aluksi tuntui täysin mahdottomalta tehtävältä. Jengi paikan päällä naureskeli, että saatan olla vielä seuraavanakin päivänä kirjoittamassa nimmareita kirjaan. Onneksi ei sentään niin kauan mennyt, mutta ei sitä urakkaa ihan minuuteissa saanut valmiiksi. Ihan järjetön homma. Kiitos siitä kaikille tilaajille! 😀 LOL!! Mahtavaa!

Huumorilla kuitenkin otettiin koko keissi ja kyllä siellä nauru raikasi, kun vedettiin välillä sellaista huumoria. Just tuollainen rento fiilis tekee tuollaisestakin hommasta ihan hauskaa ja aika viilettää loppujen lopuksi melko nopeasti.

Urakka vasta alkamassa ja hymy herkässä!

Torstaina kirja on sitten kaupoissa. Samana päivänä on tiedotustilaisuus medialle Helsingissä. Mahtava fiilis, kun tuo teos vihdoinkin tulee kauppoihin ja tänään on myös lähtenyt kaikille ennakkoon ostaneille kirjat matkaan. Toivotaan paljon palautetta ja arvosteluita ihan kaikilta. Palan halusta kuulla mitä te lukijat ja fanit olette mieltä niin omaelämäkerrasta kuin treenioppaasta ja ylipäätään koko kirjasta.

Kampaajani Vilma sai oman lukukappaleensa kaupalle, kun käväisin tuunaamassa fledan kuntoon. Se on siellä luettavissa asiakkaille, eli nyt on sitten mukavaa luettavaa samalla, kun Vilma duunailee lettiä kondikseen. 😀 Dolce Vita -kampaamo sijaitsee siis Albertinkatu 38:ssa. Vilman blogiin pääset TÄSTÄ! (Sieltä löydät myös yhteystiedot.)

Ja muistahan maistaa Vilman tekemää kahvia… Damn good coffee! 😀

Hey, nyt on muuten Octane tarjouksessa! Saat 25 pinnaa alennusta normihinnasta. Tilaa tuosta klikkaamalla alla olevaa kuvaa! BOOM!

Octanen lisäksi tukulla on paljon muita aminohappoja tarjolla erittäin hyvissä tarjouksissa. Pääset valikoimaan tutustumaan helposti klikkaamalla tuosta alta kuvaa. 😀

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.