This is Mika

15.06.2018 11:13 10min luku 0

Häiriintyneen massiivinen blogipostaus!!

Huomenta päivää kaikille rakkaat ystävät!

Oikein iloista perjantaita kaikille. Tässä päivityksessä käydään läpi meikäläisen dieettiä ja tsekataan mitä syön dieetillä. Listaan myös tämän hetken lisäravinteet. Kondiskuvaa löytyy myös. Parit todella hekrulliset tarjoukset löytyy mukana, kuten Disturbin kanssa tehty eksklusiivinen Clothing tarjous -25%. Lisräavinnepuolelta poimittu 2 yhden hinnalla Off the Hook ja yli 80€ ostoksien kaupan päällisiksi kilo roheiinia. Sitten messissä on E3 -messujen megaiso päivitys, jossa on ihan parhaimmat ja mielenkiintoisimmat tulossa olevat pelit trailereineen ja huhuineen. Loppuun vielä viimeisin Nyyssis Pelaa!! E05 – Vampyr Gameplay! Kahvit tulille ja lukemaan!

Dieettiuutisia!

Itselläni dieetti etenee ihan rauhallisella tahdilla. Syön perinteisesti riisiä ja kanaa. Paistelen sekaan päivän aikana noin 3-6 kananmunaa ja käytän jonkin verran oliiviöljyä tai rypsiöljyä lisätäkseni rasvoja ruokavalioon. Maitorahka ja ananaspaloja menee ehkä 1-2 purkkia päivässä. Treeneissä nautin runsaasti aminohappoja sekä luonnollisesti ennen ja jälkeen treenien käytän kreatiinia ja aminohappoja.

Olen tainnut mainita aikaisemminkin näistä tuotteista, joita nyt on käytössä. Listaan nämä linkkien kera tähän, jos jotakuta kiinnostaa mitä käytän.

Treenin aikana:

Boostaan siis Octanea kreatinella, lisäglutamiinilla ja lisä BCAA:lla. Tää kombo on hemmetin hyvän makuinen ja tuntuu toimivan todella ärhäkkäästi antaen lisävirtaa treeneihin tosi paljon. Sen tehon huomaa todella nopeasti.

Aamupaino 84kg

Ennen treeniä tulee nautittua seuraavia:

Kun kaipaan tehoja lisää, otan siis Off the Hookkia. Muutoin nautin EAA:ta ja boostaan niitä kreatiinilla ja glutamiinilla.

Palkkarina otan:

Oon tykännyt tuosta complexista tosi paljon, siinä on huippulaadukkaat tuotteet valittu, jotta ollaan saatu todella hyvä palautusjuomakokonaisuus. Olen sitä boostannut vielä EAA:lla. Tämä huiviin kotimatkalla ja kotona sitten ruokaa nassuun vähintään sen tunnin, puolentoista sisään.

Tuplat takaa

Hei, jos meinaat käydä tilailemassa jotain tukulta, niin muistahan, että siellä on hyvä tarjous ostaessasi yli 80€ lisäravinteita!! Saat nimittäin kilon roheiinia kaupan päälle!

Klikkaa tuosta alla olevasta kuvasta ja pääset suoraan shoppailemaan! DYYYD!


Häiriintynyttä menoa – Disturb Uutisia!!

Ja hei, sitten tosi iloisia uutisia! Sain tälle viikonlopulle järkättyä teille kaikille ihan supersiistit alennukset Disturbille!

Koodilla MIKACLO saat -25% alennusta kaikista Disturb Clothing -brandin tuotteista!! Siellä on todella paljon siistejä vaatteita tarjolla, joten käy ihmeessä hyödyntämässä tämä tarjous, joka on voimassa 17.6 saakka eli koko viikonloppu aikaa!

Klikkaa kuvaa alla:

Ihan mahtavaa. Yritän aina puskea jotain pientä spessua täältä blogin kautta ja hommata eksklusiivisia diilejä teille mahtaville tyypeille, jotka ootte seuranneet mun menoa ja meininkiä, sekä olleet supporttaamassa mun somekanavia.


PELINURKKAUS!!

E3 messut olivat melkoinen keissi tänä vuonna. Ihan älytön määrä uusia pelejä tuli siellä julkistettua monien eri pelitalojen puolesta. Kasataan tähän ihan häiriintyneen siistejä trailereita ja klippejä sekä Pelaajalehden kommentteja. Tästä se lähtee!

***

Remedy Entertainment on ottanut uuden aluevaltauksen ja siirtynyt tekemään pelin PS4:lle. Control niminen peli on aika päheen näköinen ja erikoinen lievästi sanottuna. Mahtavaa ympäristön haltuunottoa pelissä ja kaiken puolin hyvin houkuttelevan näköinen keissi. Jos kukaan on sattumoisinkaan kiinnittänyt huomiota aiemmassa Quantum Break -pelissä NPC-hahmoihin, siellä taisi meikäläisenkin naama vilahtaa. En ole varma, mutta pikkulinnut ovat senv erran laulaneet, että allekirjoittaneen pärstä voipi vilahtaa tässäkin pelissä. Heh hee. 😀

Pelaajalehti:

Nyt tulevasta uutuuspelistä saatiin ensimmäinen kunnon pelikuvamaistiainen, kun Remedyn tarinankerronnallinen johtaja Anna Megill ja Pelaajan lukijoillekin varsin tuttu viestintäpäällikkö Thomas Puha esittelivät pelin demoa virallisessa PlayStation Live -lähetyksessä.

Esittelyn perusteella Control näyttää Remedyn tyylille uskolliselta kolmannen persoonan räiskinnältä, jossa mukana on runsain määrin näyttävillä tehosteilla höystettyjä erikoiskykyjä ja yliluonnollisia piirteitä. Päähahmo Jesse Fadenin käytössä on muun muassa muuntautuva ase, minkä lisäksi hän voi heitellä ilmassa ympäristöstä löytyviä esineitä ja luoda niistä jopa suojamuurin.

Thomaksen ja Annan yksityiskohtia pursuavan vierailun voi katsoa ohesta. Control saapuu ensi vuoden aikana PS4:n lisäksi Xbox Onelle ja pc:lle, julkaisijanaan 505 Games.

Tässä videomatskua itse pelistä ja messuilla järjestetystä tilaisuudesta.

Call of Cthulu -peli on mielenkiintoinen projekti ja tästäkin pelistä saatiin pikku maistiainen. Pelaajalehti kertoo lisää:

Cyanide Studiosin työstämä Call of Cthulhu -kauhupeli syöksee pelaajan hulluuteen – yksi pelin osa-alueista on päähenkilön mielenterveyden järkkyminen.

Pelistä julkaistiin E3-messujen vilinässä uusi pelikuvaakin sisältävä traileri, jossa esitellään sumuisia kaupunkeja ja pelottavia kulttilaisia. Huomion varastaa päähenkilön, yksityisetsivä Edward Piercen mielenterveyden romahtaminen.

Kertojaääni jutustelee trailerissa siitä, kuinka sekoaminen ei välttämättä ole huono asia. Ihmisaivot eivät voi käsittää todellisuutta kauheimmillaan, ja mielen järkkyminen voi olla armollista kosmoksen kaikkien kauheuksien edessä.

Pelin kotisivuilla kerrotaan, että mielenterveyden järkkyminen on tärkeä osa pelimekaniikkaa. Järjissään pysyminen vaikuttaa pelinkulkuun ja loppuratkaisuihin.

Avoimen pelimaailman elementtejä sisältävän kauhuseikkailun pitäisi ilmestyä vuoden 2018 aikana. Peli perustuu Call of Cthulhu -pöytäroolipeliin, joka taas ammentaa Howard Phillips Lovecraftin luomasta mythoksesta täynnä kosmista kauhua, muinaisia jumalia ja mieltä järkyttäviä universumin totuuksia. Kotisivujen mukaan pelissä ratkotaan ongelmia puhumalla ja tutkimalla, taistelun jäädessä viimeiseksi ratkaisukeinoksi.

Ehkä yksi vuosikymmenen odotetuin peli Cyberpunk 2077 sai messuilla kovasti huomiota. Uusi traileri antoi pieniä paljastuksia mutta toi paljon kysymyksiäkin. Trailerin julkistamisen jälkeen ollaan saatu kuitenkin paljon lisää infoa tulevasta pelistä! Pelaajalehti kertoo lisää:

CD Projekt Red esitteli E3 2018:ssa viimein pelinsisäisellä moottorilla tehtyä pelikuvaa odotetusta Cyberpunk 2077:sta, josta paljastui myös runsaasti lisää infoa medioille esitellyssä demossa.

Ensinnäkin tekijät varmistivat kyseessä olevan ensimmäisestä persoonasta kuvattu peli, toisin kuin studion aiemmat kolmannen persoonan Witcher-pelit. Edustajat kuitenkin painottivat, ettei kyseessä ole räiskintäpeli, vaan ensimmäisestä persoonasta kuvattu roolipeli räiskintäelementeillä.

Ensimmäisen persoonan kuvakulman taustalla ovat studion Kyle Rowleyn mukaan studion luoma yksityiskohtainen ja tunnelmallinen maailma, johon pääsee paremmin käsiksi suoraan silmistä kuvatusta näkymästä. Yksittäisiä esineitä pystyykin tutkimaan erillisessä katselutilassa, joka paljastaa lisää infoa tavarasta ja maailmasta.

Valmiin päähenkilön sijaan pelaajat pääsevät myös luomaan kokonaan oman hahmon. Päähenkilöä kutsutaan V:ksi, mutta hänen sukupuolen, taustan, hahmoluokan, kyvyt ja statsit pystyy määrittelemään itse. Jälkimmäiset on lainattu alkuperäisestä Cyberpunk 2020 -roolipelistä, kun taas eri hahmoluokkiin ajaudutaan pelin edetessä valinnoistaan riippuen. Muokattavuudestaan huolimatta päähenkilö on ääninäytelty.

Omilla valinnoillaan on muutenkin väliä tarinankerronnan ja dialogien suhteen, ja ne vaikuttavat sekä yksittäisiin hetkiin että maailman tilanteeseen yleisesti. Valinnat määrittelevät myös vaihtoehtoiset etenemisreitit, sillä pelaaja voi puhumisen ja räiskimisen lisäksi hakkeroida tai nikkaroida tiensä eteenpäin. Patikoinnin ohella pelissä päästään myös ajoneuvojen rattiin ja niiden kyydissä voi myös ampua, jolloin kulkuneuvot kulkevat automaattiohjauksella.

Taisteluissa pelaaja näkee käyttöliittymänsä kautta vihollisten nimet, elinvoiman. tason sekä tekemänsä vahingon. Demossa esiteltiin myös joitain saatavia kykyjä, joihin lukeutui muun muassa ajan pysäyttäminen, miekkakädet ja seinillä juoksentelu.

Hahmolla on lisäksi kasvava katu-uskottavuus, jolla avataan uusia alueita ja vaihtoehtoja käytettäväksi. Tätä määrittelevät niin tehtävistä saatava kokemus kuin päällä olevat vaatteet. Kerättyjä vaatekappaleita, aseita ja muita varusteita voi puolestaan säilöä omiin asuntoihin, joita on pelissä useita erilaisia.

Cyberpunk 2077:lla ei ole annettu vielä julkaisupäivää ja alla olevaan traileriin piilotetussa viestissä studio toteaa, etteivät he aio hätäillä kehityksen suhteen.

Melkoisen eeppisen näköinen Ghost of Tsushima sai 9 minuuttia pitkän demon esille messuilla. Japaniin sijoittuvat samuraipeli vaikuttaa siistiltä ja törkeen kauniilta. Pelaajalehti:

InFamous-sarjaa tehneen Sucker Punchin uudesta Ghost of Tsushima -pelistä on paljastettu ensimmäinen satsi pelikuvaa.

Sonyn E3-lehdistötilaisuudessa esitelty noin yhdeksän minuuttia pitkä demo käynnistyy avoimemman niittyaukean ihastelulla, josta matka jatkuu ratsain nopeasti selvästi tiiviimmäksi luotuun metsikköön. Siellä päähenkilö Jin Sakai ajautuu vastakkain muutaman Tsushiman saarella kauhua aiheuttaneen mongolivalloittajan kanssa, jotka tämä päihittää hyvin reaktiopohjaisella miekkailulla.

Taistelusta siirrytään pian hiippailun pariin, kun Jin ja tätä auttamaan saapunut toinen samurai Masako lähtevät pelastamaan läheisessä temppelissä kidutettavana olevan munkin. Hiippailun voimin kaksikko on kykeneväinen päästämään päiviltä ensin temppelin edustalla kyhjöttävät vartijat, minkä jälkeen Jin kapuaa heittoköytensä voimin temppelin katolle. Sieltä käsin tämä yllättää temppelissä jäljellä olevat viholliset pystyen päihittämään nämä nopeilla iskuilla hidastuksensa saattamana.

Demo huipentuu Masakon ja Jinin väliseen eripuraan, jossa nähdään hieman lisää pelin hyökkäys- ja torjuntamekaniikkoja. Samalla taustalla nähtävissä on kasvavissa määrin merkkejä lähestyvistä mongoleista niin lentävien nuolien, aluetta ympäröivien liekkuin kuin taustahälyn muodossa.

Tämä on toinen kerta, kun Sony on tuonut Ghost of Tsushiman isommin julkisuuteen. Peli julkistettiin aiemmin viime syksynä Paris Games Week -tapahtumassa, jolloin sen jo vahvistettiin olevan avoimen maailman samuraiseikkailu.

Ghost of Tsushiman julkaisuajankohdasta ei ole toistaiseksi tietoa. Peli on PlayStation 4:n yksinoikeus.

Death Stranding vaikuttaa pelinä vähintäänkin mielenkiintoiselta. Oma suosikkinäyttelijä Norman Reedus näyttelee pääosaa pelissä toisen suosikkini Mads Mikkelsenin ollessa käsittääkseni jonkin asteinen pahis. Todella upeaa graffaa tiedossa ja uskoisin pelattavuudenkin olevan taattu Kojimaa. Pelaajalehden juttu:

Metal Gear -luoja Hideo Kojiman hämmentävä Death Stranding oli odotetusti osa PlayStation E3-lehdistötilaisuutta. Aiempaan kuvamateriaaliin verrattuna kyseessä oli suhteellisen ”normaali” traileri, jossa nähtiin myös ensimmäiset vilaukset pelistä toiminnasta.

Traileri esittelee pelistä lukuisia uusia tilanteita ja kohtauksia, joissa Norman Reedusinesittämä Sam samoaa ympäri ahdistavilta tuntuvia maisemia ja raunioita. Sam liikkuu ja kiipeilee varsin näppäränoloisesti suuresta kantokuormasta huolimatta, ja apuna liikkumisessa toimii ainakin kiipeilyköysi.

Myös edellisistä trailereista tutut näkymättömät olennot tekevät paluun, joiden havaitsemiseen Sam saa eräässä välivideossa apua Lea Seydoux’n esittämältä hahmolta. Näkymättömät olennot muuttuvat jopa havaittaviksi, kun Sam kytkee vauvaengegialla toimivan luotaimensa päälle. Videolla nähdään myös toinen uusi hahmo, jota esittää Bionisena naisenakin tunnettu Lindsay Wagner.

PS4:lle ilmestyvän Death Strandingin E3-trailerin voi katsastaa ohesta. Julkaisupäivää ei annettu, mutta Hideo Kojima taustoittaa traileria ja peliä PlayStation.Blogin tuoreessa kirjoituksessaan.

Assassins Creed -pelisarja ottaa haltuun Kreikan mytologian uusimmassa pelissään Assassins Creed Odyssey. Itse tosin vähän vieroksun ajatusta, että puolet pelistä on laivalla heilumista välimeren myrskyissä. Tiedän kyllä, että pelisarjassa on tuota merelläkäyntiä harrastettu ennenkin, mutta itse esim Originssissa pitänyt lainkaan, kun joutui jonkin pätkän pelistä olemaan niillä isoilla laivoilla merellä. Pienet botskit olivat nastoja ja niillä pääsi kivasti kulkemaan minne halusi, mutta ne meritaistelut eivät napannee tyhtään. Toivotaan, ettei peli ole tosiaankaan kovin laajalti meritaistelua ja merellä seilaamista.

Pelaajalehti:

Kuten vuodot ja Ubisoftin oma ennakkopaljastus vahvisti, seuraava Assassin’s Creed -seikkailu on antiikin Kreikkaan sijoittuva Assassin’s Creed Odyssey. Ubisoft Quebecin kehittämää peliä esiteltiin julkaisijan omassa E3-lehdistötilaisuudessa, jossa siitä saatiin ensimmäiset viralliset ja kunnolliset maistiaiset

Mukana on tällä kertaa enemmän roolipelimäisiä elementtejä, sillä mukaan on ujutettu muun muassa keskustelupuita ja aiempaa monipuolisempaa hahmokehitystä. Pelaajien valinnat vaikuttavat pelin tapahtumiin, ja ensimmäinen valinta pelissä onkin merkittävä: päähahmo. Vaihtoehtoina on joko Alexios tai Kassandra, ja valinta säilyy läpi pelin.

Tarinallisesti Odyssey sijoittuu vuoteen 431 eaa Peloponnesolaissotien aikaan, jossa osapuolina ovat ateenalaisten johtama Deloksen meriliitto ja spartalaisten johtama Peloponnesolaisliitto. Pelaajan valinnan mukaisesti Kassandra tai Alexios työskentelee alueella spartalaisena palkkasoturina.

Maisemakattauksen myötä Assassin’s Creed -peleistä tovin tauolla olleet meritaistelut tekevät paluun. Hieman alle puolet pelialueesta onkin merta, mutta massiivisella pelialueella riittää myös maita ja mantuja tutkittavaksi. Myös edellisestä Assassin’s Creed Origins -pelistä tuttua varusteiden ja aseiden kehitystä on viety lupailujen mukaan pidemmälle.

Assassin’s Creed Odyssey sai myös julkaisupäivän, joka on 5. lokakuuta. Julkaisalustoina ovat pc, PlayStation 4 ja Xbox One.

Beyond Good & Evil on myös valtavan hypetetty peli, jonka odotukset ovat korkealla. Pari traileria lupaavat todella paljon peliltä, mutta itse peli ja pelattavuus on vielä täysin mysteeri. Yhtään videota, jossa pelataan itse peliä ei ole vielä tullut ulos.

Pelaajalehti:

Ubisoft käynnisti tämän vuoden E3-tilaisuutensa viime vuoden loppuhuipennuksella, kulttiklassikkopeli Beyond Good & Evilin seuraajalla. Toimintaa, seikkailua ja roolipelaamista yhdistelevästä Beyond Good & Evil 2:sta julkaistiin tarinatraileri, joka esittelee pelin monipuolista ja laajaa universumia.

Peli on käytännössä esiosa alkuperäiselle seikkailulle, ja se vie pelaajat System 3:n aurinkokunnassa. Pelin luvataan olevan kokoluokaltaan massiivinen, ja seikkailua voi pelata joko yksi tai ystävien kanssa verkossa. Trailerilla vilahtaa myös muutamia yllättäviä kasvoja, jotka ensimmäisen pelin ystävät varmasti tunnistavat.

Pelin trailerin lisäksi Ubisoft julkaisi myös videon, joka käy läpi trailerin yksityiskohtia ja taustoja.

Tilaisuudessa mainostettiin myös käynnissä olevaa Space Monkey -ohjelmaa, joka vie pelin kehittäjien ja fanien välisen yhteistyön nyt astetta pidemmälle. Yhteistyössä HitRECordin avulla taiteilijat ja artistit voivat luoda yhteistuumin sisältöä lopulliseen peliin, kuten julisteita, radiomainoksia ja musiikkia. Mikäli kiinnostus heräsi, yksityiskohtia alustasta lyödät oheisista videoista ja täältä.

Odotettu Spider-Man vaikuttaa erittäin pelattavalta avoimen (New Yorkin) maailman peliltä. Itse odotan päästä pelaamaan tuota peliä ja leikkimään seittisankaria.

Insomniac Gamesin PS4:lle yksinoikeudella kehitettävästä Spider-Man -pelistä saatiin peräti seitsemän minuutin verran uutta pelikuvaa.

PlayStationin E3-lehdistötilaisuudessa nähdyssä videossa hämmästyttävä Hämähäkkimies saa kertaheitolla vastaansa lukuisia klassisia konnia, kuten Skorpionin, Elektron, Sarvikuonon ja Korppikotkan.

Nelikko karkaakin videon aikana vankilasta ja lyöttäytyy yhteen uuden Mr. Negative -konnan kanssa terrorisoimaan New Yorkia, mutta toki pelissä nähdään muitakin pahiksia sarjakuvasivujen uumenista. Näihin lukeutuu muun muassa Tärisyttäjä.

Spider-Man julkaistaan 7. syyskuuta PlayStation 4;lle.

Itse olen odottanut paljon dystopia tyylisen pelin Metro Exoduksen ilmestymistä. Pelistä on julkaistu nyt jo ihan pidempääkin gameplayta, kun E3 messuilla oli tarjolla aluksi parin minuutin mittaista siistin näköistä gameplay -traileria.

4A Gamesin Metro Exodus sai uuden pelikuvatrailerin E3-messuilla.

Microsoftin E3-tilaisuudessa esitelty traileri antaa esimakua Metro Exodusin sisällöstä. Sarjan aiemmista peleistä poiketen Metro Exodus sijoittuu entistä avoimempiin ympäristöihin maan pinnalle, vaikka luvassa on toki edelleen toimintaa mutanttien täyttämissä metrotunneleissakin. Traileri esittelee vaivihkaa myös aseistuksen kustomointivaihtoehtoja.

Metro Exodus sai trailerin myötä myös uuden julkaisupäivän. Pelin oli alun perin määrä ilmestyä jo tämän vuoden puolella. Uusi julkaisupäivä on 22. helmikuuta, 2019.

Fallout 76 oli yksi odotetuimpia pelejä E3 messuilla. Bethesda antoikin paljon informaatiota pelistä ja mitä kaikkea peli tulee sisältämään. Paljon mielipiteitä herätti tieto, että peli tulee olemaan vain online-peli. Yksinpeliä tässä ei tule olemaan vaikka soolona voi peliä pelatakin. NPC:tä ei pelissä ole, vaan jokainen ihminen jonka pelissä kohtaa on joku toinen pelaaja. Tämä herätti paljjon kysymyksiä, miten pelissä ovi olla selkeää juonta, jos ei NPC-hahmoja ole olemassa. Oli miten oli, Fallout 76 on Fallout peli jossain muodossa eniweis ja uskoisin pelin olevan jälleen melkoisen siisti.

Pelaajalehti:

Kuten luvattua, Fallout-sarjan seuraavaa osaa Fallout 76:ää esiteltiin vuolaasti Bethesdan E3-tapahtumassa.

Todd Howard paljasti Fallout 76:n ensinnäkin olevan esiosa kaikille aiemmille peleille, ja se on kooltaan on neljä kertaa Fallout 4:ää suurempi. Pelimoottoria on myös uusittu muun muassa uudella renderöinti- ja valaistusteknologialla.

Länsi-Virginiaan sijoittuvassa pelissä kohdataan hyvin erilainen ja yksityiskohtaisempi joutomaa, sillä nimikkoholvi numero 76 on tarinallisesti yksi sarjan ensimmäisiä avautuvia holveja. Pelimaailma jakautuu peräti kuuteen eri alueeseen, joissa jokaisella on omat ominaisuutensa, tyylinsä, hirviönsä ja salaisuutensa.

Fallout 76 on myös sarjan ensimmäinen peli, jossa tavattavat hahmot voivat olla muita pelaajia. Vaikka pelin todettiin olevan täysin verkkopohjainen, oma pelihahmo ei ole sidottu yksittäiseen palvelimeen, eikä pelatessa tarvitse kertoman mukaan miettiä palvelimia lainkaan. Omien ystävien seuraan voi siirtyä milloin tahansa, ja jokaisen pelaajan etenemistiedot kulkevat ja säilyvät aina matkassa.

Yksinpelien ystävien ei tarvitse kuitenkaan huolestua, sillä Fallout 76 on pelattavissa myös täysin yksin.

Fallout 4:n tapaan rakentaminen on suuressa osassa, ja pelaajat voivat lyöttäytyä yhteen kokoamaan ja siirtämään omia luomuoksiaan vapaasti ympäriinsä. Pelimaailmasta löytyy myös ydinohjusalueita, joilla pelaajat voivat tehdä halutessaan mitä lystäävät.

Pelistä esiteltiin myös Power Armor Edition -keräilyversio, jossa on mukana muun muassa metallikotelo, pelin sisäisiä tarvikkeita, oikea led-valoilla ja äänenmuuntimella varustettu voimapuvun kypärä, 24 muovifiguuria sekä kartta, joka hohtaa pimeässä.

Fallout 76 julkaistaan pc:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle 14. marraskuuta. Luvassa on myös betatestiä ennakkotilaajille.

Lopuksi vielä viime perjantainen Gameplay uudesta Vampyr pelistä, jota tuli hakattua muutama tunti putkeen. Ihan ansta peli ja teemahan on siisti, kun saa leikkiä ”kuolematonta” vampyyria. Tsekkaa ihmeessä meikän jorinat ja itse peli!

Nyyssis Pelaa!! E05 – Vampyr Gameplay

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.