This is Mika

27.11.2007 17:28 2min luku 0

Kirjoittelua tyhjille seinille?

oldie hauis.jpgTerve. Pitkän painostuksen jälkeen vihdoinkin sain statistiikat käyttööni sivustostani. Kiitos MS. Ja mielenkiintoista luettavaa sitten löytyikin sieltä. Välillä sitä tuntuu, että kirjoittelee tyhjille seinille, kun täällä pölisen omia juttujani. Asiat eivät sitten kuitenkaan ihan niin ollutkaan, heh.

Vuoden alusta kävijöitä on ollut tähän mennessä 119154 kappaletta!!! Huh, aika paljon ainakin omasta mielestäni. Tässä kuussa kävijöitä eksynyt tänne yli 8600 ja 7 eri kuukauden aikana kävijöitä ollut yli 10 tuhatta. Heinäkuussa jopa yli 14600

Pistää kyllä ihan iloiseksi mielen, että jaksatte hyvät lukijat käydä tsekkailemassa näitä höpinöitä! Kiitos vaan.

Sitten treenihöpinää

Eilen olikin sitten marathontreenit. Tein jalkoja kevyen kaavan mukaan eli kyykkyä vain 130kg mutta pitkiä 10 settejä hakien vain lähinnä tekniikkaa ja syvää tuntumaa. Prässissä nousin 400 kiloon ja siinäkin kymppejä syvin liikeradoin. Reisiojennusta ja koukistusta päälle. Jukka ja Jari treenasivatkin etäällä rintaa ja haubereita ja ajattelin liittyä seuraan, koska aina ei satuta samoihin aikoihin salille. Pojat aloittelivat scottipenkissä hanskojen punppapailua. Siinä sitten noustiinkin ihan 50 kiloon asti. Sain ihan kohtalaisen sarjan tehtyä 10 toistolla. Huomasin kyllä että liike on tosi helppo tehdä kropalla jättäen hauikset vähemmälle rasitukselle. Pyrin yleensä tekemään hauikset äärimmäisen puhtaasti pienemmillä raudoilla ja todella hakea rankkaa poltetta. Hyvinhän nuo ovat kyllä reagoineetkin sellaisiin treeneihin.

Pojat lähtivät sitten teilleen, kun minä aloittelin vielä isäpappani kanssa rintatreenit siihen vielä päälle. Heh. Sattui nimittäin niin että vanhempanikin eksyivät juuri niihin aikoihin treenaamaan ja ajattelin että pistetään isä kunnon treeniin. Itsekin siinä sitten otin kapealla otteella 100 kilolla pari kymmentä toistoa penkissä muutaman sarjan. Tuntui muuten äärimmäisen hyvältä sellaiset pitkät yksittäiset shokkisarjat sinne tänne lihaksistoa. Ei kyllä ole mitään tavanomaista treenausta tuollainen, mutta ei tässä vielä tarvitsekaan olla.

Huomenna taas salille…

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.