This is Mika

10.10.2010 00:47 1min luku 10

Fitnessexpo 2010 lauantai

Ja…

…tänä vuonna sitten Fitnessexpon kisaraporttia ei tulekaan, sillä kisat jäi näkemättä ollessani Fitnesstukun osastolla ”riehumassa”. Mukava meininki ja tavaraa, maistiaisia sekä kilpailuja tarjottiin bodykansalle oikein sankokaupalla. Paidat vaihtoivat omistajaa, patukat maistuivat, grippereitä puristeltiin huolella ja otettiin valokuvia fitnesstukun mallikilpailuun.

Mukavaahan siellä todellakin oli olla (Ollaan vielä sunnuntainakin) nättien fitnesstukkutyttöjen keskellä. Tuli tavattua paljon tuttuja sekä myös ”faneja”, joiden kanssa ehti jopa hieman turistaki siinä lomassa.

Minä ja yksi näistä oikein mukavista ”faneista”

Expokuvaa

Ihmisiä oli aivan sikana ja tuotteita eli kaikenlaisia maistiaisia ja patukoita annettiin ihmisille ihan ilmaiseksi. Minun mielestäni tämä oli ehdottomasti paras juttu koskaan, sillä juuri tuollaiset tempaukset tuo varmasti lisää asiakkaita. Kun pääsee maistelemaan mitä kaikenlaista tuotetta fitnesstukku myy, voi sitten sen mieluisimman käydä tilaamassa. Aina kun ei etukäteen voi tietää miltä mikäkin maku OIKEASTI maistuu. Yleensä sitä joutuukin ostamaan sian säkissä, kun näitä protskujuomia ja jauheita ei ennen tilausta pääse maistelemaan. Jaoimme todellakin hurjan määrän sampleja, paitoja ja patukoita sekä tuhansien eurojen edestä lahjakortteja.

Sain käsiini megafonin, jolla piinasin sitten ihmisiä ja muita osastoja kuuluttamalla tasatunnein kilpailun arvontanumeroita. Loppuillasta jaettiin koko fitnesstukun köörin voimalla huomattava määrä T-paitoja. Kyllä nyt Suomen Bodykansa on lähes kokonaan vaatetettu Fitnesstukun logopaidoilla.

Huomenna on vielä päivä uusi ja jaamme osastollamme yhä maistiaisia sekä patukoita. Tulkaa ihmeessä heilumaan ja tsekkaamaan mitä kreisiä siellä huomenna tapahtuu.

-Mika

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.