This is Mika

03.05.2018 17:14 2min luku 4

Penkkipunnerrus Workshop - Tule mukaan!

Moikka!

Sunnuntaina 20.5.2018 Myyrin Kuntokeskuksessa on tarjolla kaikille halukkaille penkkipunnerrus workshop. Pidän klo 12 eteenpäin salilla penkkikurssin, jossa perehdytään penkkitekniikkaan ja kaikkeen mitä ylipäätään voidaan huomioida paremman tuloksen saavuttamiseen. Penkkipunnerrus on yksi teknisimpiä liikkeitä mitä salilla voi tehdä ja kieltämättä penkkaus on se kuningaslaji kansan keskuudessa. Hyvin usein penkkitulos määrittelee miten kova kukin on. Penkki on tavallaan eräänlainen kulminaatio kaikelle mitä salilla tehdään. Aikanaan Gymlogeissakin vitsailin, miten ravintolassa tullaan lihaksikkaalta kaverilta kysymään ”Paljo penkki”? Harvemmin kysytään mikä on kyykky ykkönen tai kuinka hyvin pystypunnerruksessa malmi liikkuu. Se on se penkkitulos, jonka jokainen edes jollain tasolla ymmärtää, ja tämä tulos halutaan aina tietää.

Penkkaaminen ylipäätään on todella herkkä laji, joka ei anna tuumaakaan anteeksi. Jos on huono päivä, niin se näkyy tuloksessa. Juuri penkissä on niin helppo tehdä teknisesti nosto väärin ja tätä kautta saatetaan ihmetellä, miksi tulosta ei tule. Pelkästään tekniikan korjaaminen voi tuoda jopa kymmeniä kiloja maksimitulokseen lisää.

Ilmoittaudu siis joko Myyrin Kuntokeskuksessa olevaan listaan tai laita tekstaria Nikolle (puh 040 5710 711). Klo 12 startataan workshop eli ole ajoissa paikalla. Pistetään penkkitekniikat kuntoon.

Myyrin Kuntokeskuksessa on myös loistava kesätarjous. 3kk kortin saat vain 100€ hintaan!!


Toukokuun tarjouksiin pääset alla olevista kuvista!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.