This is Mika

11.04.2011 18:01 1min luku 5

Everyday Samurai

Team M&M Production aloitti uuden luvun sekoiluissaan. Nimittäin otettiin uusi aluevaltaus, elikkä stillien sijaan ryhdyttiin tekemään liikkuvaa kuvaa.

Ollaanhan me aikaisemminkin tehty kaikenlaista hömppää, kuten Apina Hukassa ja Svenska Haastattelut. Nyt vaan Mike päätti pistää hieman dineroja laitteisiin ja jälki onkin sitten sen mukaista. Meikäläinen sävelsi tähän ensimmäiseen pläjäykseen musat alusta loppuun asti. Mike kuvasi ja editoi, minä esitin omaa itseäni. 🙂 Ja ihan hauska höpöjuttu siitä tulikin.

Jos tarinaa lähdetään ruotimaan, kuin Peter von Bagh konsanaan, niin voidaan kysyä ensimmäiseksi Arjen Samurain motiiveja? Miksi hän taistelee? Missä on vihollinen vai onko vihollinen jokin abstrakti asia? Ehkä pelkotila tai trauma, jonka Samurain on kohdattava? Onko Samurai-hahmo kuitenkin vain alter ego vai onko se todellinen minä tälle henkilölle? Ja loppujen lopuksi antaako elokuva näihin kysymyksiin vastauksen vai herättääkö vain lisää kysymyksiä? Katso tämä suuri teos, joka tulee saavuttamaan indie-elokuvien genressä kulttimaineen! 😉

Everyday Samurai, olkaa hyvä!

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.