This is Mika

17.10.2014 23:04 2min luku 42

Uusi haastissarja alkaa - Mikan Sohva, feat Tomi Takamaa

Tervehdys kaikille!
Oikein hilpeää perjantai-iltaa kaikille! Jos nyt ei ole mitään ihmeellistä tekemistä eikä noi Vain Elämää -ohjelmat sun muut parkumista aiheuttavat realitydraamat nappaa, niin tässä olis kivaa vaihtelua teille bodyjonnet ja fitnessmisukat.
Kävi nimittäin niin, että Tomi Takamaa (probodyn päätoimittaja) käväisi kaffeella luonani ja siinä sitten hieman niin kuin extemporé  päätettiin väsätä eräänlainen haastattelu. Jos joku nyt ei tiedä kuka Tomi Takamaa on niin katsoppa tämä video niin varmuudella tiedät. Tomi on aikanaan pistänyt Mike Sirénin kanssa aluille Pakkotoisto.com. Tomi on myös kirjoittanut kirjan 875grammaa, joka kertoo Tomin ja hänen vaimonsa hetkistä, kun heille syntyi keskonen.

Takamaan perheen lähtö synnytyslaitokselle tuli kaksi ja puoli kuukautta liian aikaisin. Pirpana painoi syntyessään 875 grammaa.
Helpottaakseen raskaassa tilanteessa tiedottamista sukulaisille Tomi Takamaa perusti Facebook-ryhmän nimellä 875 grammaa. Sitten alkoi tapahtua kummia: ryhmä alkoi paisua. Tuore isä tarttui tilaisuuteen ja alkoi levittää tietoa keskosuudesta ja kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen. Pian ryhmällä oli yli 100 000 tykkääjää ja rahaa kasassa 130 000 euroa. Lööpeissä Tomista tuli superiskä.
Toimittaja, entinen vartija ja bodari Takamaa kertoo nyt itse mitä tapahtui.

Termis ja Tomi pistivät hiljattain treenivideoklippiä selästä ulos sekä upottivat sen pakkikselle. Tästä innostuneena Tomi rekkasi itsensä vuosien hiljaiselon jälkeen takaisin pakkotoistolle ja monet uudet lukijat ihmettelivät kuka tämä herra oikein on? Moni pakkislainen tykästyi välittömästi Tomin ulosantiin, joka on äärimmäisen hienoksi hioutunut.  Tomi on totta tosiaan verbaalisesti todella hyvä ilmaisemaan ajatuksiaan. Siksipä tähän väliin onkin hyvä tyrkätä Tomista haastattelu eetteriin ja hieman valoittaa teille, kuka tuo superiskä oikein on.
MIKAN SOHVA FEAT TOMI TAKAMAA_small
Haastiksen piti olla sellainen lyhyt ja ytimekäs raapaisu Tomista, mutta niinpä vain se paisui lähes tunnin mittaiseksi syvääluotaavaksi keskusteluksi, jossa aiheena on tietysti Tomi ja Tomin elämä sekä historia, mutta läpi käydään myös Tomin poikkeuksellista ruokavaliota ja treenaamista. Pistähän siis pannu kahvia porisemaan, ota hyvä asento, koska nyt lähtee käyntiin haastattelusarja Mikan Sohva ja vieraana itse suppa dad Tomi Takamaa!!

Kommentit (42)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.