This is Mika

23.07.2017 14:11 3min luku 0

Herätys! Huomenna on jo liian myöhäistä

Heippa!

Se on sitten sunnuntai hyvät ihmiset ja se tarkoittaa, että nyt jos koskaan on se viimeinen hetki pistää ranttaliksi ja tilata itsellesi kunnon satsi lisäravinteita Fitnesstukulta. 25 pinnan alennukset irtoaa kaikista tuotteista vielä tämän illan klo 23:59 saakka. Siinä kieltämättä säästää pitkän pennin.

Klikkaa tuossa alla olevaa kuvaa, niin pääset tukun sivuille tekemään ostoksia. Kassalla koodilaatikkoon koodi: KESA ja homma rokkaa kuin Mick Jagger!

*Ei koske: Lahjakortteja, treenilaitteita tai tuotemerkkejä Perfect Shaker, Better Bodies, Gasp, Gorilla Wear ja Six Deuce. Ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. 

Voimassa 23.7.2017 klo 23:59 saakka!!

***

Näin se menee eli nyt herätys viimeistään ja ottamaan ilo irti tästä poikkeuksellisesta diilistä. Mä saan turhan monta kyselyä yleensä tarjouskamppanjoiden jälkeen, että onko se vielä voimassa, jne. Joo, tarjous meni jo. Mä itseasiassa tiedän, että huomenna tulee mulle ainakin muutama ihmettelyviesti, ettei KESA koodi toimi, mitä tehdä? Kun ei voi enää mitään tehdä, se tarjous loppui. Ei se koodi toimi, mutta nyt se siis vielä toimii, joten anna palaa! 😀

Itse hyödynsin tarjouksen heti, tilasin: Nectaria, Octanea ja valmiita juomia, kuten Prezonea, Intrazonea, Protein Sodaa, Goodlife -patukoita, Belgian Blue PWO-juomaa, NOCCOa, vitskuja, kalaöljyjä sun muuta kivaa.

***

Hei, huomenna sit pelipäivä. Samorost 3:sta ainakin tsekataan ja ihmetellään. Saattanee jotain muutakin peliä tulla eetteriin, mutta mennään ihan fiiliksen mukaan. Miten söpö tuo pyjamassa hilluva avaruusolio voikaan olla?

Olen vakavasti harkinnut, että ostan itselleni tuollaisen samanlaisen kokopuvun, joka siis peittää myös pään ja jossa on sellaiset hassut korvat. Toimisi hyvin kotona oloasuna tai vaikka salilla jumppa-asuna. Mistähän tuollaisia voisi saada? 😀

Plus mä haluun oman asteroidin, jossa voisin asua ihan rauhassa. Polttelisin piippua terassilla ja ihailisin tähtitaivasta täydessä hiljaisuudessa. Se asteroidi voisi kulkea sillai kivasti eri galaksien läpi ja maisema vaihtuisi pikku hiljaa, ettei tulisi liian tylsää. Ja jos saisin ihan lähteä leikkimään mielikuvituksella, niin tällä asteroidilla tietysti olisi BBQ-puita ja pensaita, joissa siis kasvaisi grillimakkaraa, filepihvejä, chicken wingsejä, kanankoipia ja grillitomaatteja. Terassilla olisi pallogrilli, jolla voisi sitten joka ilta grillailla näitä luonnontuotteita. Asteroidilla olisi myös olutlampi, josta voisi ämpärillä kauhaista ruokajuomat. Vaaleaa lageria siis, 5,4% vahvuista. Ja lampi olisi valmiiksi sen verran kylmä, ettei oluita enää tarvitsisi erikseen viilentää.

Jep, sellainen fantasia tällä kertaa. 😀 LOL! Ja luonnollisesti keikistelisin siellä tuossa pyjamassa aamusta iltaan. Mihinkään ei olisi kiire ja käsite ”stressi” olisi täysin tuntematon tuossa koko paikassa. Että näin. 🙂 Ei muuta kuin huomiseen rakkaat ystävät! <3

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.