This is Mika

03.03.2018 13:20 2min luku 0

Aamuhöpinää, pizzaa ja GoPro -tarvikkeita

Moikka!

Se olis lauantaipäivä. Oikein pirteää viikonloppua kaikille. Nauttikaa kauniista säästä, ulkoilkaa ja ihailkaa auringon valoa. Koko ajan onneksi ollaan menossa kohti kevättä ja päästään ehkä pikku hiljaa eroon tästä talven ikeestä.

Pistelin ulos viimeisimmän Nyyssis Puhuu!! -jakson, jossa availlaan ja tutustutaan muutamiin lisävarusteisiin, joita olen hommannut vähän lomareissuja silmällä pitäen. Tsekkaa ihmeessä tuo aamun porinavideo. 😀

Nyyssis Puhuu!! E05 – Aamushow

TSEKKAA MUN SUOSIKKITUOTTEET TÄÄLTÄ

JUOMANA RAIKAS VITSKU-ANTIOKSIDANTTIJUOMA:

KAMERA:


Vuodenaikaihmiset!

Meitähän on moneen junaan, mitä tulee vuodenaikoihin ja mieltymyksiin. Itse olen ihan totaalisen kesäihminen. Syksy on myös tavallaan kaunista aikaa. Vielä kohtalaisen lämpimät ja pimenevät illat tuovat tunnelmallisuutta omalla tyylillään. On kiva käydä vaikka iltakävelyillä sellaisella säällä. Tosin melkoisen usein tuota vettä tuppaa satamaan täällä kotomaassa, joten ne kauniit ja lämpimät syyssäät ovat harvassa.

Kesä Suomessa on ollut viime vuosina yllättävänkin epävakaata. Tämä takia ollaan vaimon kanssa lomat yleensä jossain reissussa. Mälsintä koskaan on olla lomilla kotona huonon sään vallitessa. Aina sanotaan, että loma on silti loma, mutta itse kyllä haluisin aina lomailla sellaisten olosuhteiden puitteissa, että voin mennä kepeästi sortsit jalassa aurinkolasit silmillä. Siinä tilassa akut tuntuvat latautuvan paljon tehokkaammin.

Mikä vuodenaika on eniten mieleen sinun kohdallasi? Heitä kommenttia. 🙂


Uutuuspatukat klikkaamalla kuvaa alla. (nää on törkeen hyviä ja ravintoarvoiltaan timanttia)

Tein myös makutestin niistä!!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.