This is Mika

15.09.2010 22:11 2min luku 2

(Epätoivoinen) Tranceyritys

Uutta ”musaa” tulee.

trance3

Joku pyysi tai kysyi, että osaisinko tekaista trancea. No, en kyllä osaa ja se tuli huomattua. Aivan sairaan hankalaa vääntää jotain trance/teknosettiä, kun ei ole oikein kokemusta siltä saralta. Tykkään kyllä kuunnella trancea ja teknoa, mutta sen tyylilajin tekeminen onkin aivan oma juttunsa. Huipuilla on sellaiset laitteet ja saundit, että sen kyllä kuulee heti. Hiton hankalaa oli luoda noita saundeja ja yhtenäisiä äänimattoja. En edes onnistunut siinä tyydyttävästi, mutta eka kerta on aina eka kerta. Garagebandilla ei juurikaan herkutella erilaisten äänien kanssa trancesektorilla ja suurin osa saundeista olikin sellaista itsesäätämistä ja miksailua, että sain edes sinnepäin kuulostamaan. Useampi viikko tässä tuhraantui, mutta menköön nyt eetteriin tämäkin piece of shit. 🙂

En muuten edes tiedä mihin kategoriaan tämä biisi menee, ei taida olla trancea eikä ihan teknoakaan. En tiedä. 🙂 Mikä loppujen lopuksi on erona trancella ja teknolla,  jos joku viisas osaisi selittää tyhmälle?

Eli tässä tuo YRITYS:

***

HUOMIO!

Fitnesstukulta kannattaa nyt tilailla tuotteita, sillä postimaksuja ei tarvitse maksaa 22.9.10 saakka!! Bannerin kautta f-tukun sivuille vaan ja pistä tilaus menemään. Ou jeah!

sms_fi

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.