This is Mika

06.01.2011 14:09 2min luku 0

Treenikoulua Meijerillä!!

Tervehdys.

Taas on treenaaminen kipujen ympärillä tullut tutuksi. Eilen kyykkäilin smithissä ja 160kg sekä 170kg sarjoissa alkoi oikea polvi taas kerran viheltelemään. On se kumma, kun polvet eivät kestä? 😉 Patellan hieromista ja lämmittelyä tuo kaivannee. Muistan aikoinaan, kun polvet olivat vielä pahemmat, piti lämmitellä todella pitkään ennen kuin pystyi kyykkäilemään. Tosin kivut kaikkosivat yllättäen, mutta ovat tulleet takaisin vuosia myöhemmin?

Eikä tässä vielä kaikki. Oikea käsi on taas tulehtunut ilkeästi. En ole aivan varma, mutta olettaisin kipujen lähteneen liikkeelle duunissa. Loukkasin oikean käteni ilkeästi lumenajossa ja kipu on nyt levinnyt kyynärtaipeen molemmin puolin. Hauista ei pysty jännittämään kuin yhdellä tapaa. Esim hammerkäännöt tuottavat kipua. Todellakin siis treenaamista kipujen ympärillä. Paramaxia ja Tensolvet:ia menee kohtalaisen paljon. Pää kuitenkin pystyyn, kyllä tästä toivutaan.

Päiväpaino 82 kioa ja vatsanseutu kapenee hienosti. Miken kanssa ollaan mietitty kuvaussettejäkin, kun kunto alkaa olemaan rapea. Kunhan saadaan aikataulut kohdilleen, niin uutta settiä tulee varmasti, onhan siitä jo aikakin.

Asiaa

Salilla olisi 22. päivä tätä kuuta treenikoulua tarjolla. 2000-luvun alkupuoliskolla, ennen kehonrakennus”uraani” kilpailin useasti sotilaspenkkikisoissa. Perehdyin sotilaspenkin saloihin ja kehitin siihen pettämättömän hyvän tekniikan, jolla voitin suvereenisti 2002 SM-kultaa 48 toistolla. Kakkossija sai reilusti alle 40 toistoa eli voitto tuli näytöstyyliin. Nyt olisi tarjolla opastusta sotilaspenkin saloihin ja tekniikoihin. Treenikoulu kestää noin tunnin ja varmasti jokaiselle jää käteen jotain uutta. Suosittelen!! Tervetuloa.

Tässä mainos Mayorsin sivuilta:

Mayors Treenikoulu

Mayors Treenikoulu: Sotilaspenkkipunnerrus la 22.1.2011 klo 13.00-14.00
Paikka: Mayor’s Gym
Hinta: 5€ salin kävijöiltä, 8€ muilta

Oletko kiinnostunut sotilaspenkkipunnerruksesta – ehkä ihan kilpailumielessä? Mayors treenikoulu tutustuttaa Sotilaspenkkipunnerruksen saloihin lauantaina 22.1.2011 klo 13.00-14.00. Tilaisuus avoinna kaikille lajista kiinnostuneille! Hinta 5€ Mayor’s Gym salin kävijöiltä ja 8€ muilta. Opettajana Sotilaspenkin SM 2002 Mika Nyyssölä.

ILMOITTAUTUMISET ke 19.1.2011 mennessä. Treenikoulu järjestetään jos vähintään 5 osallistujaa.

Huom: Mayors Open lähestyy (5.3.2011). Toistovoimakisa avoinna kaikille – lajeina mm. sotilaspenkki!

Ilmoittautuminen: info@mayors.fi

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.