This is Mika

23.06.2018 11:37 4min luku 7

Me kuollaan kaikki! - Ja hyvää Juhannusta

Heippa!

Jaahas, Jussia vaan kaikille. Itse en ole Juhannusta viettänyt viihteellä tai perinteisesti mökkeillessä, kuten on monena vuonna aiemmin tullut tehtyä. Tänä vuonna napsahti nakki ja olen kiltisti töissä ja vielä iltavuoroissa. Uutisia Juhannuksen sääolosuhteista lukeneena täytynee todeta, etten pahasti kyllä ole missannut mitään. Toki onhan se upeaa katsella, kun puut huojuu, vettä tulee vaakatasossa ja on jäätävän kylmää. Myrksy on riepotellut koko Suomea tänä vuonna. Miten sattuikin. Ajatella, että on tähän viikonloppuun asti ollut todella upeat kelit. Kesäkuun alussa vielä oli melkein hellelukemia ja joissain päin Suomea taisi hellerajakin mennä rikki jos muistan oikein.

Tämä on sitä Murphyn lakia kaiketi parhaimmillaan. Ihmiset lähtevät sankoin joukoin kohti mökkejä ja festareita ja juuri silloin pamahtaa vuosisadan pahimmat myrskyt. Sähköt menee poikki, keikat peruuntuu ja tuulee niin, että tukka lähtee päästä.

Peukku nille, jotka tajusivat Jussina paeta Suomesta jonnekin lomareissulle lämpöiseen etelään. Ei tämä Suomen kesä yksinkertaisesti ole enää sellainen kuin ennen (klassinen sananparsi). Räntää sataa Jussina ja Jouluaattona on  12 astetta lämmintä ja leskenlehdet puskee ojista ylös, kun luulevat kevään saapuneen.

Ilmaston lämpeneminen tämän aiheuttaa, sanokaa mun sanoneen. Ääriolosuhteet lisääntyvät vuosi vuodelta ja pian menee koko maailma sekaisin. Napojen magneettikentät vaihtaa paikkaa ja siinä prosessissa tuhoutuu puolet ihmiskunnasta ja elollisesta elämästä maan pinnalla. Se on kuulkaas kataströöf pian täällä. Mulla on sellainen kutina persiissä, että tämän varmaan jo tietää USA:n hallitus ja se rakentelee parhaillaan isoja avaruusaluksia salaisessa tukikohdassa niille rikkaille eliteille, maailman johtajille ja tiedemiehille, ja kuntilanne äityy liian pahaksi, nämä jättävät maapallon taakseen.

Se on kuulkaas 2012 -katasrofielokuva all over again.

Sen jälkeen homma tasaantuu, mutta koko planeetta on sekasorron vallassa. Meille tavan kansalaisille on kurjat ajat tiedossa. Maailma ilman toimivaa yhteiskuntaa vajoaa sellaiseen Fallout dystopiaan. Eloonjääneet ihmiset ryhmittyvät jengeihin ja raidaavat kylät ja kaupungit tyhjiksi. Yksinäiset vaeltajat tapetaan ja ryöstetään. Nyt jos koskaan kannataa hamstrata niitä jalostajan ”lihapullat ruskeassa kastikkeessa” -säilykepurnukoita. Ne kestää ydintuhon ja maistuu hyvälle vielä 50 vuodenkin jälkeen. Mä ajattelin herkutella Jalostajan tillilihalla juhlapyhinä. Nuudelit toimii kans ja nehän säilyy ziljoona vuotta ilman mätänemisen vaaraa.

Tähän kun lisätään vielä joku Zombie-invaasio niin koko paletti on täydellinen. Olethan hommannut itsellesi mattapintaisen macheten? Zombeja ei kannata lähteä ampumaan kuoliaaksi, sillä nehän kuulee ampumisen äänet ja saapuvat luoksesi sankoin joukoin. Eli machetella vaan pää poikki, hiljaisen tehokasta.

Hyvä olisi, jos jonnekin metsän siimekseen vielä rakennuttaisi sellaisen bunkkerin. Sinne sitten täydellinen vedenpuhdistusjärjestelmä ja kierrätyssysteemi. Ei lopu vesi kesken ja tosiaan jalostajan säilykkeitä ainakin pari tuhatta purnukkaa kaiken varalta. Pissa ja kakka kannattaa kierrättää. Kakasta saa lannoitetta ja pissahan puhdistuksen jälkeen on varmasti ihan raikasta vettä. Noh, lisää sitten vaikka vähän sitruunatiivistettä siihen, niin hyvin menee alas.

Itse ajattelin hommata sinne bunkkeriin vielä sellaisen monitoimilaitteiston, olisi ylätalja, alatalja, reiden ojennuslaite jne. Penkki on must ja riittävä määrä levypainoja. Pitäähän sitä olla kondiksessa, kun käydään etsimässä ympäristöstä tarvikkeita. Off the Hookit naamaan ja machete vyölle. Päiväsaikaan voi olla fiksuinta kulkea, niin näkeekin eteenpäin. Zombeilla on paha tapa yllättää juuri pimeällä, näin olen antanut itseni ymmärtää tv-sarjoja aktiivisesti seuranneena.

Isoja maanteitä kannattaa käyttää hyväksi, sillä siellä vihollisen näkee jo kaukaa. Pienissä ryhmissä on aina turvallisempaa, kuin yksikseen, joten ota mukaasi aina kaveri ja mieluiten sellainen, jolla on joku erityistaito hallussaan, kuten vaikka taitava jousimies/nainen tai snaipperi. 😀

Ei muuta kuin iloista juhannusta kaikille!! 


HUOM!

Älä missaa MONSTERIDIILIÄ! Se on vielä tämän ja huomisen voimassa täällä blogissani. Saat siis 30€ alennusta, kun käyt ostamassa 100€ lisäravinteita. Tilausnumerolla voit osallistua vielä kilpailuun ja voit voittaa 4K actionkameran! Nyt on muuten Off the Hook 2 yhden hinnalla ja Bloody Berry -maku on valikoimassa. Postikuluitta voi tilata koko viikonlopun ajan!

Klikkaa kuvaa alla ja lue ohjeet!

 

Off the Hook 2 yhden hinnalla! Ilmainen toimitus tän viikonlopun!

 

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.