This is Mika

03.05.2012 10:21 1min luku 14

Deal of the Week - L-Glutamiini

Jos kreatiinin lisäksi pitäisi nimetä jokin toinen tärkeä lisäravinne se olisi ehdottomasti l-glutamiini.

Fitnesstukulla on viikon diilinä supertarjous glutamiinista. Käytä tämä tarjous välittömästi. Lisää Glutamiinia palautusjuomaasi, niin minäkin teen! Mene bannerin kautta tukun sivuille ja tilaa omasi!

Uusi Star Nutrition L-Glutamiini on parasta laatua, sen farmakologinen aste on 99,3 %. Jauheessa on enemmän volyymiä kuin vanhassa glutamiinissa. Tämän vuoksi pakkauskin kestää kauemmin. Glutamiini on pienirakeista ja liukenee hyvin veteen. Maku on raaka-aineelle ominainen.

L-glutamiini on aminohappo, joka osallistuu jatkuvasti proteiinisynteesiin ja kudosten rakentamiseen. L-glutamiinin ja/tai proteiinin puutoksen takia proteiinisynteesi huononee selvästi. Alentuneet tasot pakottavat kehoa kataboliseen tilaan, jolloin elimistön omat proteiinit hajoavat. Nauti 5 g L-glutamiinia 2-4 kertaa päivässä monipuolisen ruoan lisäksi, niin optimoit kehoa rakentavia prosesseja.

Äskettäin tehdyt tutkimukset osoittavat, että helposti vilustuvilla urheilijoilla on elimistössään hyvin matalat L-glutamiinitasot.

  • lihaskasvu pääsee alkuun
  • palautuminen nopeutuu
  • stimuloi kasvuhormonin (GH) eritystä
  • soluvolyymi kasvaa (parempi paine)

Annostus: Sekoita 1,5 tl jauhetta valintasi mukaiseen juomaan välipalasi yhteydessä 2-4 kertaa päivässä. Annostussuosituksia ei saa ylittää.

Kommentit (14)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.