This is Mika

13.02.2015 22:05 2min luku 11

Brutaali lämppärisetti - Pyramid 300 (video)

Hello!
Tänään väännettiin hyvät lämmöt salilla. Tehtiin kardaanin kanssa selkäjumppia ja päätettiin napata alataljassa kunnon lämmöt tekemällä 300 toiston pyramidisetit. Liikkeelle lähdettiin 20 kilosta ja noustiin 10 kilon korotuksin 110 kiloon, jolla sitten 2 sarjaa ja takaisin alas. Siinähän pukkaa tulemaan 20 sarjaa ja kun toistomäärät per sarja oli 15 niin kiertokoulun matikalla siitä saatiin 300 toistoa. 🙂
Taukojahan ei pidetty tahi jutusteltu turhuuksia, sillä ainoa hetki vetäistä henkeä oli silloin, kun toinen jynssäsi omaa sarjaansa. Eli eipä siinä nokka tuhissut kuin sen 34 minuuttia.
mun lämmöt on sun reenit
warm up
Oli kyllä hyvät lämmpärit siinä jonka jälkeen aloitettiin sitten treenaaminen. Hammerijutskaa kiskottiin yhdellä kädellä hampaat irvessä ja kolmantena liikkeenä mikan special – ylätalja niskantaa oli antamassa viimeisen voitelun latseille. Kiitos ja hyvää yötä, oli äijät pumpissa. Hyvä muuten välillä vaihdella näitä liikkeitä ja perillehän ne aina tuppaa menemään niin mikä nottei?
Tässä videoottia koko lämppäriepisodista. Ja saa testata ihan itekki, jos riittää munaa! 😉 (ja kelläpä suomalaisella ei riittäisi? – hullua kansaa…)

Näin ne isot selät rakennetaan. Tehdään kunnon treenit ja otetaan luulot pois. Ei tää touhu kivutonta ole. Sitä sydän hakkaa ku hullu ja hapottaa joka paikassa, mutta vaan pakko lisätä malmia, tehdä uus setti ja rankaista lihasta. Mä tykkään mennä selkätreeneissä isoihin painoihin ja repiä sitten vaikka vähän rumallakin tekniikalla niitä toistoja enemmän kuin se perinteinen 6-8. Mä oon aina miettinyt, että jos voimaa ja ruutia oliskin tehdä enemmän ku se 6 toistoa, niin miksen mä tekisi?
Kumpi on tehokkaampaa, tehdä 6 toistoa sarjassa isolla raudalla, vai 12 toistoa  samalla määrällä malmia? Tottakai se sattuu ja tekis mieli lopettaa kesken. Tekniikka hajoaa ja lihas väsyy. Mutta siltikin mä teen sen vaikka puolikkaan toiston sieltä. Roikun siinä tangossa ku autistinen ja suu auki tuijotan tyhjyyteen. Sit happea ja vielä yritän, yks vielä, yks vielä, ei tuu, älälopeta, roikun vielä hetken ja vielä yritän, saan sen tangon tulemaan puoleen väliin asti, hyvä! Älä lopeta silloin kun sua väsyttää vaan lopeta silloin kun saat sarjan valmiiksi!
AMINOT!
Hitto se vaan on niin tärkeää, että saat ennen jumppia kunnon tärskyn aminohappoja ja sitten vielä treenin aikana tankkaat niitä elimistöösi lisää! Sitä huomaa kyllä eron, jos ne jää nauttimatta.
Tukulla oli muuten vielä tuo Amino-Pro Essentials 3 kahden hinnalla diili vielä voimassa! Olehan nopea ja tilaa banskun kautta itelles tuo setti. Välttämättömiä aminohappoja kolmen tonkan verran vain 49,80 on edullinen tarjous!
aminopro

Kommentit (11)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.