This is Mika

18.05.2009 11:15 2min luku 2

Perussettii taas

Ei mitään ihmeellistä tahpahtunut maan ja taivaan välimaastossa. Salilla käyty ja paiskottu töitä. Muutama hyvä treeni tullut heitettyä, niin että vieläkin paikat hellinä. Esim selkätreenit Rezan kanssa viime viikolla. Pistettiin ekassa liikkeessä kaikki mehut pois. Alataljaa 10 kilon korotuksin 15 toistoila aloittaen 40 kilosta ja päätyen 130 kiloon. Toistoja tuli brutaalit 150 kappaletta.

Kyykyteltiin eilen 200 kilolla nättivitonen, mutta nyt sitten polvet ihan muussia. Tiedossa siis patellan hierontaa ja jalan kevyttä heiluttelemista. Kyllä se tästä lähtee. SJMV:tä vielä tehtiin Leskisen Jarin opastuksella ja vika sarja oli hurjin: 160 kilolla 12 toistoa. Olin siis kohtuu tyytyväinen jalkareeneihinkin.

Miksiköhän noin vakava ilme?

pousaus.jpg

Viikolla tiedossa pientä kuvaussettii Miken kanssa. Katsotaan joskos siitä saadaan jotain hauskaa aikaiseksi. Tämä siis keskiviikkona. Muutama muukin mainoskuvausjuttu tulossa, mutta niistä sitten myöhemmin.

Lostia on tullut seurailtua tiheään tahtiin. Tämä uusin 5-kausi on vaan niin mahtava ja salaisuuksia raottava kausi, että ei oikein millään malta odottaa aina uuden jakson ilmestymistä! Ihan paras sarja kautta aikojen!

Sawyer!

sawyer_lost.jpg

Pientä sarjakuvaa on myös pukannut meikäläiseltä.

Pakkisaiheinen pilailusarjis on nähtävissä tässä linkissä alhaalla ja sitä päivitetään sitä mukaan kun saadaan tehtyä lisää.

Klikkaa kuvaa sarjikseen!

page_1.jpg

Eipä muuta tähän hätään, kun ei ole mitään fiksumpaakaan kerrottavaa, sori! 😉

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.