This is Mika

10.06.2016 20:26 3min luku 9

Battle of backs - Video!

Moro!

Nyt olis tarjolla harvinaista herkkua, sillä Ovaskaisen Mikko aka Mr. O sekä meikäläinen aka Giant Killer ottaa yhteiset selkäsaunat Mayor’s Gymillä. Alkuun pientä jutustelua ja lopussa pieni kooste poseerausharkoista.

Brutaalia menoa siis tiedossa treenien osalta. Kovaa mennään ja tehdään tosissaan jumppaa vaikka vähän lasketaankin leikkiä siellä sarjojen lomassa.

Mikko on erittäin mukava tyyppi, jalat maassa oleva, nöyrä kaveri, joka kuitenkin ottaa hommat tosissaan. Huumorimiehiä kun ollaan molemmat, niin voitte vaan arvata mitä läppää siellä tuli heitettyä.

Mikon tyylinäyte ylätaljassa meneillään

battleof2

Itse pidän just Mikon tyyppisistä kavereista, jotka on avoimia ajatusmaailmaltaan ja suurin halu on aina oppia jotain uutta niin treenaamisesta kuin itse kilpailemisesta kehonrakennuksessa. Itse olen muutaman vuoden pidempään tätä tehnyt ja on suuri ilo ollut jakaa omia vinkkejäni Mikolle tämän lajin tiimoilta. En koe olevani todellakaan mikään guru tai kaikkitietävä bodymunkki, vaan sen mitä olen itse kokenut toimivaksi, niin treeneissä kuin kisalavalla, voin omalta osaltani neuvoa.

Mikolla on paljon potentiaalia vielä kehittyä ja kasvaa. Treenit menevät jatkuvasti fiksumpaan (ja lihaskasvua maksimoivaan) suuntaan ja juuri se avoin mieli mahdollistaa sen, että kehittyä voi ja paljon. Sellainen perus voimarunttaaminen on jo suurilta osin jäänyt Mikolta taakse ja nyt mennään todella eri tavalla jumpissa. Syöminen on muuttunut, treenaaminen on muuttunut ja nyt tottakai panostetaan vielä paljon poseeraamiseen, jota moni bodari aliarvio pahasti.

Ainakin ilme on kohdillaan

battleof1

Huumorivaroitus on vahvana tässä kyllä, koska kolme dyydiä, joilla kaikilla on kiero huumorintaju on paha yhdistelmä. Jukka heittää omaa läpänderiään kameran takaa ja samalla kuvaa, kun kaksi mestaria säveltää kameran edessä. Jukka on oivallinen kameran kanssa ja tietty se tapa miten hän osaa haastatella ja elää homman kanssa on erinomainen ominaisuus.

battleof

Editointi oli haastava, koska sen verran kolme moottoriturpaa huusi päällekkäin, mutta toivottavasti tästä tuli jokseenkin katsottava tapaus. Paljon jäi leikepöydälle materiaalia, mutta osittain siitä syystä, kun jäbät lähti niin sivuraiteille keskusteluissaan (Jukka ja Mikko).  Myös omat maratoonimonologit oli pakko typistää, koska ketään ei sellainen kiinnosta. Voin tottakai joskus tehdä ns. B-cutin, jossa jokainen pitkä keskustelu on mukana ja vaikka jumpat poistettuna. Siellä on paljon tarinointia.

Mutta eniweis, nyt kuitenkin itse Battle of Backs on valmiina ja 46 minuuttia täyttä asiaa. Kahvit tulille ja katsomaan!

Olkaa hyvät!

nyyssolaltdCLICK

Kommentit (9)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.