This is Mika

01.08.2014 09:20 3min luku 4

Banneriskaba on päättynyt - Alkakoon siis uusi!

Kyllä!
Banneriskaba oli sellainen ilon suksee, että pistetään nyt sitten vielä elokuullekin samanmoinen! Tatta daa!! Toinen Banneriskaba kesälle alkakoon!!
banneriskaba2014 2nd smll
Tuon ensimmäisen banneriskaban voitti Reko Nätkin, Pyhäjoelta, joka voitti 730 euron tilauksellaan kilpailun! Paljon onnea Rekolle. Mies ei vielä puheluuni vastannut, mutta kunhan saan herran kiinni niin sovitaan sitten treenit ja treenimesta missä hän saa lunastaa palkintonsa!
Elikkä säännöt ovat samat kuin aikasemminkin! Kilpailuaika siis: 1.8.2014-31.8.2014
SÄÄNNÖT:
Tee mahdollisimman suuri tilaus bannerini kautta. Suurimman yksittäisen tilauksen tehnyt henkilö palkitaan treeni-lounas-komboon kanssani!
Toimi siis näin:

  • Lähetä sähköpostiini (mika.nyyssola (at) pakkotoisto.com) maili otsikolla: Bannerikilpailu ja oma nimesi
  • Laita tilauksesi arvo sentilleen sekä päivämäärä milloin tilaus on tehty SEKÄ TILAUSNUMERO!!. (näin pystyn tarkistamaan tilauksen oikeellisuuden)
  • Anna oma nimesi, yhteystietosi ja puhelinnumerosi, josta sinut voi voiton sattuessa tavoittaa
  • Kerro myös lyhyesti mitä haluat treenata kanssani

HUOM!!! Lisää vielä tilausnumerosi tilauksesta mailiin. Saat tilausnumeron tilausvahvistuksessa!!!! Tämän avulla pystyn jäljittämään tilauksen tarkasti ja tarkistamaan summan oikeellisuuden!!! HUOM!!!

Vinkki: Helpointa on ottaa kuvakaappaus tilausvahvistuksesta, minkä moni kilpailuun osallistuneista on fiksusti tehnytkin ja laittaa kuva liitteenä sähköpostiin!

-Bannerikilpailu on voimassa: 1.8.2014-31.8.2014
-Muina ajankohtina tehdyt tilaukset eivät osallistu tähän kilpailuun.
Myös tilauksesta ilmoittaminen täytyy tehdä kilpailuajan sisällä!!!!
-Eri tilauksia ei voi yhdistää. Tilauksen on oltava yksittäinen!!
-Pidä huoli, ettet ole mennyt Fitnesstukun sivuille aikaisemmin muuta kautta tai ettei sinulla ole tukun sivut auki toisessa välilehdessä. Helpointa on tyhjentää välimuisti selaimesta ja sen jälkeen mennä bannerin kautta tukun sivuille. Näin vältymme epäselvyyksiltä.

:D :D :D
Tässä skabassahan metkaa on se, että kukaan ei tiedä miten pieni summa on kärjessä. Se voi olla hyvinkin mitätön tilaus ja silti olla se suurin tilaus. Toisin sanoen, aina kannattaa osallistua vaikka sinusta tuntuisikin tilauksen olevan pieni.
Ja ainahan kannattaa vaikka kaverin tai kaveriporukan kanssa yhdistää tilauksia niin kokonaissumma luonnollisesti tulee kasvamaan. Arpokaa sitten keskenänne, kuka saa olla se onnekas voittaja. Näitä kilpailuja ei kyllä kauhean useasti järjestetä, eli harvinaista herkkua on päästä mun kanssa jumpille ja mättämään sapuskaa siihen päälle. Tähän mennessä jokainen aikasempi kisan voittaja on ollut erittäin tyytyväinen palkintoihinsa! Hauska päivä siis tiedossa kaiken kaikkiaan! :D
Kannattaa osallistua!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.