This is Mika

14.04.2010 19:27 2min luku 9

Mashaa lisää!

Duunii duunii.

Katto kohta valmis. Pintahuovat vielä hitsataan kiinni, niin se on siinä. Talven jäljiltä paskaa oli aika paljon katolla, joten pestähän se piti. Pekka lauloi minulle: ”Kylän suurin kypärä ja letku letkeä”, kun peseskelin kattoa suht järeällä letkulla. Tässä kuva minusta letkuni kanssa:

letku

Treenii treenii.

Joku jossain epäili minun saaneen hieman pöhöä päälle, kun painoni on yli 84 kiloa? Voin sanoa, ettei sitä pöhöä ole kauheasti tullut. Paino oli itseasiassa salin vaa’alla mitattuna 86,7 kiloa. Suonet pinnassa ja paineinen olo tällä hetkellä. Kyllä tuo tasaisen jatkuva syöminen näyttää toimivan, vaikka se käykin ihan työstä.

Kovia treenejä tehdään joka kerta salilla ollessamme. Perusliikkeitä ja isoja painoja. Niillä on oma osuutensa lihasmassan kasvuun. Lisää vain pitää saada. Neljä kertaa on tullut käytyä treeneissä. Olen jakanut kehon kahteen osaan, vetäviin ja työntäviin (poikkeuksena olkapäät siirretty vetäviin). Teen siis kunkin lihasryhmän 2 kertaa viikkoon. Joskus saatan painottaa jotain tiettyä lihasryhmää enemmän ja jätän jälkimmäisessä jaossa jonkun toisen lihasryhmän vähemmälle.

Tänään tehtiin olkapäät, selkä ja hauikset. Kovien treenien jälkeen otettiin kuva pukkarissa, Tuomas toimi kameramiehenä, vaikka kädet kuulemma taas kerran vispasi treenien jälkeen.

86,7kg

86,7kgblog

Kommentit (9)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.